09-08-2008, 21:21 PM
Aga mõõda odomeetrit teeääres paiknevate kilomeetripostide järgi. Näiteks minu Lada 2106 näitab 1 km teepikkuse järgi 50 meetrit rohkem.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
, tookord ei jäänud muud üle kui kaasas olnud meisliga klaas purustada, tagaklaasi lugu ei tea kuna vahetati enne minu kätte jõudmist. Veteran Kirjutas:Jõudu noortele! Olen selle auto mootoriruumist üht varasemat pilti näinud, kõik oli kena, ainult ma värviks radiaatori uuesti ja puhastaks radikakorgi värvist, sellel ju tsink-kate. Ja mus valge juhe see üle aku lookleb, ega ometi kinnituseks? Muidu super!
Veteran.
motoblokk Kirjutas:Aga on ju teada, et SL-idel on kiirem tagasild, 4,22 ülekanne.
. Aga sillaülekandest niipalju, et ise ma sõitsin iz412 91a. Juhtus mul siis sedasi, et muidu sõitsin tavalise sillaga. Ükskord sõidupealt tõmbas tagumised rattad plokki ja lõi sillakorpusesse augu sisse ning õli voolas välja. Ilmselt mingisugune polt andis otsad ja virutas selle sealt läbi. Peale seda ma võtsin ühe SL -i alt tagasilla. Maanteel sõites oli vahe olemas võrreldes originaal ülekandega. Et siis SL-i oma kiirem ikkegist. Oli väheke parem sõita...
SAUL Kirjutas:Niisiis , minupoolt ka paar sõna sekka. Selle superluxiga on igasuguseid naljakaid hetki üle elatud , millest jutt käib.
motoblokk Kirjutas:SAUL Kirjutas:Niisiis , minupoolt ka paar sõna sekka. Selle superluxiga on igasuguseid naljakaid hetki üle elatud , millest jutt käib.
Soovid lähemalt kommenteerida?
aga naljakaid hetki on omajagu , ja need sellised lood mida õlleklaasi taga hea kõnelda ,,aga ära karda masinale keegi liiga ei teinud va. arvatud tagumine väike kolmnurk aken ...mis eelpool on lahti seletatud juba