denis23 saatis mulle mõned pildid originaalkujul ja ma panin nad üles: http://www.zone.ee/amfpildid/krimm/
Buss on tõesti JeARZ-654. Eestiski on vähemalt 1 selline teada. Aga kas meil kuskil sellise kastiga GAZ 93 on?
andres22 Kirjutas:Buss on tõesti JeARZ-654. Eestiski on vähemalt 1 selline teada.
On või oli? Minu teada läks üks säärane miskid aastad tagasi emeksisse või ma eksin?
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
andres22 Kirjutas:Üks roheline on Tallinna kandis. Regardmanil on pildid ka.
Arvad, et see või ?
Selle reisijateruumi osa küll mitte kusagilt 651 ei meenuta. Pigem on vast tegu tavalise uuema KAVZiga, millel millalgi ja miskipärast on "kuldsed käed" vahetanud esiklaasid jm detaile...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Selle reisijateruumi osa küll mitte kusagilt 651 ei meenuta. Pigem on vast tegu tavalise uuema KAVZiga, millel millalgi ja miskipärast on "kuldsed käed" vahetanud esiklaasid jm detaile...
Kunagi RC Foorumisse üles pannes tulid vastused, et tegu on miski eriotstarbelise KAVZiga.