Postitused: 861
Teemad: 133
Liitus: Mar 2005
Maine:
1
[quote=stihl]
[ las kõik arvavadki, et Sinu opelil kukkusid bensupump, jagaja ja kommutaator suure paugu pärast lihtsalt küljest ära...(kuna kusagilt polnud enam kinni hoida...

)
Ei pane , aga kukkumisega on küll teema olnud , nimelt esimene päev kukkus kyllest 1 rihmaseib , teisel kukkus genekas ja paar päeva tagasi käigukasti kinnitus. Mitte rooste vaid hooletute eelmiste omanike pärast.
Aitab ot-st , voolikud lömmis t6esti polnud.
Pole midagi targemat teha
Postitused: 659
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
ei ei ei, kogemus mul justnimelt vasktoruga, mitte vasetatud raudtoruga. aga nagu ennist ütlesin, siis võis see partii olla ka mingi a-la made in taiwan vms või kehv partii mille otsa juhuslikult sattusin. aga kogemus on jah suht negatiivne. puhas raudtoru on minu kogemuste põhjal ikka palju parem. kui see veel üle ka värvida, siis kestab küll maa ja ilm.
aga nagu siin on öeldud, siis kattega vasktoru on küll ilmselt parim. lahtiselt soola meelevalda jättes on uss kiire tulema. Aga see vaid minu kogemus millest pajatasin
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 251
Teemad: 49
Liitus: Nov 2003
Maine:
3
Järgmisena kirjeldatav sündmus toimus 1989 aastal ja objekt mille kallal sai pusitud oli kohaliku Metsamajandi Gaz 53. Seoses möödunud ajaga on ka mõned pisiasjad ajatolmu mattunud mälus. Mingil põhjusel oli vaja ehitada esimestesse piduritesse viiv uus torustik. Tegu oli küll vasktoruga aga värvilt polnud ta punane(nagu majadesse pandav san.veetoru)vaid kollane. Kas tegu on ainult värvi vahega, või on ka koostis teine. Ausalt-ei tea. Sama toru sai ka kasutatud teise bensiinipaagi installeerimise juures kasti alla. Kolm aastat teenisin selle sõiduki peal leiba ja ei tähendanud mingeid muresi.
Terv.Jaanus
Postitused: 3,189
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
64
Et siis kui me seda imehead gazi toru tahame saada mida me siis teeme? Lähen Beni ja küsin "kollast toru" või?
Piduritorude tegemiseks on mingi spets mitteroostetav sulam, värvilt on sinepikarva ja müüakse näiteks Pidurimeistris. Kuna see on ka üsna kallis, siis mina pole eriti raatsinud seda osta, mul enamus autopargist soola ei näe. Piduritorud on üldse tiba teine teema kui bensutorud, näiteks rõhk on sadu kordi erinev, ma ei saa aru miks neist ühe teema all räägitakse.
Postitused: 206
Teemad: 1
Liitus: Jul 2003
Maine:
0
[quote=Jaanus]
Tegu oli küll vasktoruga aga värvilt polnud ta punane(nagu majadesse pandav san.veetoru)vaid kollane. Kas tegu on ainult värvi vahega, või on ka koostis teine.
Vask on punane ja kollane on pronks, mis on vase ja tsingi sulam
Postitused: 420
Teemad: 4
Liitus: Jul 2007
Maine:
0
Vase ja tsingi sulam on messing, vase ja tina sulam pronks...
Postitused: 213
Teemad: 50
Liitus: Dec 2008
Maine:
1
Kas keegi annab ka hüva nõu, millega torud põhja külge kinnitada, originaalklamber on pisut peenevõitu ning tänu poolraamide omavahel kokku keevitamisele peab ka uut torustikku natuke sissepoole nihutama...
Postitused: 3,189
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
64
Tööriistamarketis on P-kujulised kummeeritud klambrid müügil, ei maksa palju ja mugav poldiga läbi põhja paigaldada. Hoolikas meistrimees keevitab veel poldid põhja külge kinni et ei peaks mutreid pingutades proua Imelist mängima, a mul on nii väikesed autod et pole viitsinud.
Postitused: 213
Teemad: 50
Liitus: Dec 2008
Maine:
1
Elik siis võiks neid klambreid suvalisest ehituspoest ka leida? Ise Tartust, ei kujuta ette, mis on kohalik tööriistamarketi analoog.