Postitused: 1,816
Teemad: 125
Liitus: May 2007
Maine:
16
Kuna minul oli SKP s kaasas ideaalne matemaatik siis võin öelda, et esimese SKP läbisd kõik enamvähem ..... Teises panite kõik hullu . Need kes olid 30 minutit maas arvasid, et neil on aega küll . kes olid 25 minutit ees arvasid, et on räigelt ajast maas .
Ainukesed kes liini hoidsid oli Roheline Taunus ja Disko Olds . Ja Lisaks veel videole salvestatud LE rikkujad . SKP 2 oli meelega teiselepoole teed paigutatud . . .
Postitused: 200
Teemad: 13
Liitus: Feb 2008
Maine:
4
(29-06-2009, 22:15 PM)andrus99 Kirjutas: Ja kui vaadata korraldajate poolt antud etappide läbimise aegu, siis juhin tähelepanu etapile II, kus läbimise ideaalajaks on antud 49 min, mis koosneb läbimise ajast 40 min ja lisaajast 4 min...?
Siin on selge liitmisviga (ilmselt on liidetud valed read, keskmine kiirus ja lisaaeg) ja see 5 min viga jooskeb kuni võistluse lõpuni välja ja mõjutab kõikide tiimide tulemust, osadel ühtepidi ja osadel teistpidi.
Arvuta kuidas tahad midagi on siin mäda.....
IZ-412 74a. 2*IZ-412 IE 88a. IZ 2715 87 a.
Postitused: 53
Teemad: 9
Liitus: Feb 2008
Maine:
1
Kõva üritus oli, kiitus korraldajatele, osavõtjatele. Hea, et kaherattalisi oli rohkem kui üks... vähe lõbusam. Ja JJVarjupaik oli igati kohane laagrikoht.
Edu kõigile!
GAZ 67 50a; JAWA 250 62a; Ford Granada Coupe MK1 76a
Postitused: 1,482
Teemad: 216
Liitus: Jun 2004
Maine:
111
Tänan minagi korraldajaid. Päev pakkust mõnusat ajaviidet.
Minu jaoks oli üllatav see, et terve päev oli üks ajaarvestus. Tähesõidul olin küll esimest korda, kuid Talverallidel on vähemalt varasematel aastatel arvestatud karistusminuteid iga etapi eest eraldi. St et püüan iga etapi läbida võimalikult täpselt, kuid eelmise etapi karistuspunkte järgmisele kaasa ei võta. Seetõttu ei osanud ma kahtlustadagi seda, et kui 24 minutit varem lõunalt lahkun, siis saan iga järgmise etapi eest samavõrra karistuspunkte.
Mäletan ka üht dialoogi lõunasöögi järjekorras, kus üks kohtunikest ühele osavõtjatest küsimuse peale, kas lõunapaus on täpselt 60 minutit ja peab täpselt välja sõitma, vastas, et aeg läheb käima siis, kui pulgaga aeg fikseeritakse.
Tagantjärgi tarkusena arvutasin oma eksimuse tõttu kaotatud punktid kokku ning sain tegelikuks trahvipunktide summaks 198. Umbes sellise tulemuse arvutasin endale ka ise välja. Sarnast anomaaliat, kus päeva teisel poolel järjestikustel etappidel on võistlejad saanud täpselt samasugused või väga sarnased karistuspunktid, märkasin ka teistel. Vaatasin uuesti kaasaantud materjali läbi ning ei lugenud sealt ka tagantjärgi targana välja, et terve päeva jookseb üks summeeritud aeg.
Eks see ole viimaseks jäänu kibe pettumus, mis järgmistel kordadel tuleb korvata suurema tähelepanelikkusega.
Hoolimata eeltoodust siiski suur tänu korraldajatele.
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
mina olen oma 9. kohaga küll rahul, kuigi kripeldama jääb viimane AKP, ise oleksin veidi hiljem aja kinni pannud aga läksin kaasa kaasvõistlejate agitatsiooniga, et olen hoopis ropult hiljaks jäänud. Aga noh, usaldiasin ainult autot, ehk sõitsin mitte töötava spido ja odomeetrita, ning kellaks kasutasin originaal volvo analoog kella
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
ei no mingi vigur peab ikka olema, head kohta on küll hea saada aga ega sitta kohta ka vägapalju halvem pole saada, kui niisama ilu peale sõita siis kaob osa hasarti ära, eriti neil kel väga ilusad liikurid pole ning kaardilugeja on ka amet.
PS ma seekord avastasin ennest vahepeal Kuusalu lasteaia "jõmmu" (võimidagi) territooriumilt
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jun 2009
Maine:
0
sooviks lada tüdrukute käest pilte
Postitused: 911
Teemad: 169
Liitus: Feb 2006
Maine:
4
Tervitused ja Tänud ka meie võistkonna poolt korraldajatele,toredatele kaasvõistlejatele ja kõigile,tänu kellele sai see tore üritus toimuma.Supper.
Pildid kunagi hiljem.
Tänud.
Tel. +372 56477273. e-mail. metall73@hot.ee
Postitused: 24
Teemad: 0
Liitus: Jun 2008
Maine:
0
Autolehe kajastus Uunikute Tähesõidust on meie tiimile päris huvitav vaadata. Sellise kajastusega võib jääda vale mulje sellest sõidust. (Seda arvan mina)
Postitused: 200
Teemad: 23
Liitus: Jan 2006
Maine:
1
See müstiline 5 min. oli näpukas. Vabandame!
Kui uut tabelit tahate , siis peate Mati "ära rääkima". Andmed on temal.
VW K-70 `71, VW K-70L '73; SAAB 90 '84; FORD SCORPIO MK II GHIA `97