Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
18-04-2016, 15:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-04-2016, 15:41 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
95 benzain pole viimase 15a jooksul minu masinale küll miskit kurja teinud. Õli koha pealt pole see mootor samuti kapriisne(sisuliselt pea 100a vanuse Briggsi kloon!), aga külmema ilmaga kasutamiseks tasub täissünt sisse panna. Niigi raske käima kakkuda, kui vene õli veel pakasega saapamäärdeks tahkub, siis oleks väntvõll nagu betooni valatud. Tänapäeval on täissünt pea sama hinnaga mis mineraalgi, ökonoomitamine ei tasu ära. Pealegi läheb seda motoblokile vähe. Peast ei mäleta, aga liitrisest pudelist vist piisas. Ei pea mingit überkallit ega vinget vormel-1 õli hankima, odavaim Erimelli oma käib küll ja küll.
Kui käima läheb, aga mingi aja pärast kärvab, siis äkki ujub kusagil scheisse? Motobloki paak oli minu omal seest mingi lakisarnase ollusega kaetud, mis siis kooruma ja ummistusi tekitama hakkas. Kogu toitesüsteem tuleb põhjalikult üle käia ja puhastada ning bensuvoolikule kaasaegne filter vahele pista, muidu sellest jamast lahti ei saa.
Häda number kaks on liiga madalal asuv paak. Kui bensiini on alla poole paagi, kipub karbuss nälga jääma, eriti kui natukenegi masinat ettepoole kallutad. Üle poole paagi valades hakkab töötamise ajal bensiini paagi korgis oleva õhutusava kaudu joana välja pritsima. Mina tõstsin U-rauast tüki abil paagi kõrgemale ja hoian paagis tasapinda poole peal.
Üldiselt on vene motoblokk paras nuhtlus, mis vajab Terminaatori käsi ja terasest närve.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Maine:
46
18-04-2016, 21:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-04-2016, 19:45 PM ja muutjaks oli
Basilio.)
(18-04-2016, 17:26 PM)Reinhold Kirjutas: kõigepealt muidugi paaki puhumise nipp on abiks.
Jajaa, see masin armastab blowjob'i!
Üks asi veel - originaalis on MB-1 bensuvoolik paagi juurest taha toodud tagantvaates vasakult. No vähemalt minu omal oli nii. Seal ta siis tilbendab rihmade-rihmarataste ja sumpa vahel. Minul hõõrus rihmaseib vooliku peaaegu läbi enne kui märkasin, kuum leegitoru ja sumpa kõrval ootamas... Lausa ime, et keegi pole seda õnnetusehunnikut maha põletanud. Siis veel silindrilt tulev kuum õhk, mis samuti vasakule puhutakse. Selline kuum naabrus võib tulekahju tekitamise asemel ka bensiini voolikus keema ajada. Palju pole vajagi, üks aurumull ja niigi kehv bensiini pealejooksmine katkeb. See võib ka põhjus olla miks töötades välja sureb. Küllap oli konstrueerimisel tegemist üliandeka inseneriga, kes autol ratast ei oska vahetada, aga muidu on ikka kõigist targem ja osavam, nagu siin ühes teises teemas selgeks tehti.
Mina tõin enda põkal vooliku paremalt, kaarega "kopsiku" alt et käivitamisel segama ei hakkaks. Väljanägemine natuke imelik jäi, aga kui olin õhumullid välja saanud, siis jäi stabiilselt tööle. Rohkem pole vaja käppida olnud.
Postitused: 3
Teemad: 2
Liitus: Jun 2015
Maine:
0
Tervist kaaskannatajad. Mu masinal oli karbuss küljest ära ja ma ei suuda mõistlikul moel ühendada gaasihoovastikku. Ega kellegil pole võimalik jagada pilte kuidas peaks olema ühendatud gaasisiiber/väntvõlli kompensaatori hoob ja karburaatori plaadil asuv pudin, kuhu teisele poole kinnitub gaasitross. Lõpulüliti on sel juba eraldi välja toodud.
Postitused: 4,440
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
https://sites.google.com/site/instruktas...-motobloku
http://www.motovelosport.ru/cat/kyltivat...ive/10.php
мб-1 Selle otsinguga saad kõik olemasoleva internetist selle riista kohta. Otsi kui esimesed kaks linki sind ei rahulda.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 19
Teemad: 1
Liitus: May 2016
Maine:
0
Seal täisgaasi kruvi all oli tihend, pealt veidi mõrane. Panin selle teistpidi ja enam ei leki. Küll aga hakkas nüüd hoopis õhuklapi juurest kütust välja ajama...
Postitused: 867
Teemad: 55
Liitus: Sep 2008
Maine:
32
Lõhnab sellejärgi, et uputab üle.
Maine:
46
22-06-2016, 08:20 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-06-2016, 08:22 AM ja muutjaks oli
Basilio.)
(21-06-2016, 22:08 PM)lauren Kirjutas: Lõhnab sellejärgi, et uputab üle.
Jep. Ujuk kinni, valesti paigaldatud-reguleeritud või puru nõela vahel. Kindlasti peaks bensuvoolikul tänapäevane filter vahel olema. Kraanis asuv sõel peab ainult suuremaid molluskeid.
Maine:
0
Sai siis vahepeal karpa lahti võetud ja katsetatud, mille lõpptulemusena jäi ujuki nõel teadmata suunas kadunuks. On kellelgi äkki müüa kmb-5 karpat? Lugesin ka seda, et K-55 on isegi mõistlimum variant. Kas K-55 puhul peaks mingid vaheflantsid vms välja mõtlema, või saab lihtsamini hakkama?
Maine:
0
Kas mõne tänasel päeval müüdava mootori karpa remkomplekti nõel sobiks kah kmb-5 sisse?
Maine:
32
Pead ei anna aga ziguli karpa või mõne vene mootorratta oma võib sobida küll. Omal peal k55, töötab igakell. Kui on küsimusi siis numbri leiab profiilist.
Maine:
0
Käisin kohalikust aiatehnika poest läbi ja palusin nõeladega remondikomplektid letti laduda. Üks isegi sobis enam-vähem suuruse poolest. Teoreetiliselt katsetades ja puhudes toimib küll, praktiliselt pole veel lapse kõrvalt garaaži jõudnud.
Maine:
0
Olen sellega päris palju katsetanud nüüd. Painutad seda ujukinõela keelt ja on kaks varianti. Kas ujutab üle või ei lase üldse kütust peale. Normaalset töörežiimi ei suuda saavutada kuidagi.
Maine:
32
Sirvisin mb1-e raamatut kaanest kaaneni mitu korda aga ei suutnud leida rihmamõõte, äkki on kellegil neid mõõte kuskilt vaadata?
Postitused: 4,440
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Pakutakse sellist esiveole А-1213 ja tagurpidiveole sellist A-1400. Mõned ütlevad esiveole 1180 millegipärast.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.