(08-09-2013, 10:24 AM)krss Kirjutas: Kommenteeriks igaks juhuks seda videojuttu - kaamera tohid panna ainult nii, et see võõrast hoovi ei filmiks, muidu on ebaseaduslik jälitustegevus ja kohtus pole selle videoga midagi pihta hakata. Antud juhul siis oleks võimalik filmida üle aia lendavaid kive, mitte seda, kes neid viskas. Ise tohid videokaamera käes samas minna seaduserikkumist filmima ka üle aia.
Pole viga, oleneb konstaablist. Meie oma on mõistlik mees. Ütles kohe, et kui läbi akna või lukuaugu selle hullu intiimelu ei filmita, siis ärgu hull kobisegu midagi. Sildid on üleval ja kogu moos. Kui filmid ainult aiaäärt, mitte naabri hoovi, siis tema küll rikkumist ei näe. Kohtusse jah, ei ole mõtet vehkima minna, kui ahvukaatidel midagi närida on.
Kui hull märatses ja ähvardas noaga, tegin konstaablile avalduse. Lihtsalt et koguneks materjali. Panin üles videovalve, kuna hull tegi ka minu peale valekaebusi. Tema otsa lahti tegigi. Mul on parematki teha kui mingi hälvikuga kembelda. Sellest peale valekaebused ja üle aia kivide loopimine lakkasid nagu nõiaväel. Korra arvas vana, et on kaamerate vaateväljast eemal(oli ka) aga mul digiseebikas kaasas, mis ka videot salvestab. Sain kogu räuskamise ja ähvardamise peale. Kui konstaabel seda videot nägi, hakkasid tal kõrvad ka vihast liikuma. Varsti peale seda jäi vanamees väääääga vaikseks...
Ainult solki üritas veel läbi võrkaia visata.
Nüüd on ta juba 1,5a Peetruse juures ja annab seal aru, miks ta just nii tegi. Kusjuures varem ta seokest pulli ei teinud, kuigi napakaks peeti eluaja. 2a enne surma pööras täiega ära. Ema oli tal silmnähtavalt vaimuhaige ja poeg ametlikult süüdimatu ning ohtlikuks tunnistatud. See viimane istus ka pussitamise eest kinni, enne kui hullupaberid sai, aga on siiani oma vanamehega võrreldes talleke.
Et ei oleks totaalne OT, siis ka koertest. See hull pidas(loe: näljutas) ka koeri. Viimane neist oli heasüdamlik ja tark koer, kellest oli tõesti kahju. Andsime talle naisega vahel salaja süüa. Selleks pidi peale passima kui hull poodi läks, muidu oleks hirmus pahandus olnud. Vahel läks ta ntx nädalaks kuhugi ära ja jättis looma söömata. Kui koer lahti oli, tuli ta viimases hädas meie juurde, saba jalge vahel ja ise tuule käes lipendades. Nii kõhn oli. Süües pidi ta maha heitma, kuna seista ei jõudnud. Teiseltpoolt üleaedne teatas ka loomakaitsesse, aga tulutult. Hull lubas ta vaid esimeses järjekorras maha lüüa...
Plangu teema oli mul aga otsapealse naabriga. Normaalne kolis ära maale talu pidama ja mingi koerahaige mutt tuli asemele. Plangu ehitasin mitte piirile vaid oma maale. Siiani ei ole ametnikke kraesse saanud.
Et ei jääks muljet nagu oleksin kõigi ümbritsevate inimestega sõjajalal, siis 2 naabrit on mul veel. Täiesti normaalsed inimesed, saame läbi OK.