03-06-2004, 10:43 AM
pppp Kirjutas:Äkki wax muretses hoopis garaazhipõranda mökerdamise pärastMingi kärsakas oli jah seesMis õli seal sees oli? \"Meeldiva aroomiga\" TAD?

pppp Kirjutas:Äkki wax muretses hoopis garaazhipõranda mökerdamise pärastMingi kärsakas oli jah seesMis õli seal sees oli? \"Meeldiva aroomiga\" TAD?
väike-tom Kirjutas:Oma lapsepõlvest mäletan millegi pärast et sõbra isal oli selline M 434 (ametiauto) ja tagumine luuk käis kahes osas lahti st. klaasiga osa käis eraldi üles ja alumisel osal olid hinged all servas ja luuk käis alla. Või mäletan tõesti valesti?
mossepower Kirjutas:hetkel tuleb emexis silme ette kohe 4-5 univ. mosset ja lisaks tosin 412/IE-d ja 3 nysat, üks veel täiesti sõidukõlblik aint tuled-aknad puru.
wax Kirjutas:Ja just vasak tagatiib
pppp Kirjutas:wax Kirjutas:Ja just vasak tagatiib
Kui hull see praegune on? Pildilt näha, et mehine pahtlikiht peal, aga mis seal all on? 433/434 tiiva leidmine on vist suht raske...
agaa Kirjutas:Võibolla pole küll õige jutt aga ma olen lootusetult lömmis asju parandanud(kui ei ole asendusvarianti ) nii,et löön enamvähem asja õigesse konditsiooni
ja siis Dinitroli Alu pahtliga.Jääb nagu metall.
wax Kirjutas:Kas sinna siis tavalise 408 tagatiib ei sobi? Või on see tagatiib kuni esiukseni?mossepower Kirjutas:hetkel tuleb emexis silme ette kohe 4-5 univ. mosset ja lisaks tosin 412/IE-d ja 3 nysat, üks veel täiesti sõidukõlblik aint tuled-aknad puru.
Ja just vasak tagatiib
Martti Kirjutas:See on jah esiukseni ,aga mul tekkis mõte ,et kas on väga õudne keevitada kokku tagatiib ja uks nagu Uglyant oma Oopli mitme koha peal tegi.wax Kirjutas:Kas sinna siis tavalise 408 tagatiib ei sobi? Või on see tagatiib kuni esiukseni?mossepower Kirjutas:hetkel tuleb emexis silme ette kohe 4-5 univ. mosset ja lisaks tosin 412/IE-d ja 3 nysat, üks veel täiesti sõidukõlblik aint tuled-aknad puru.
Ja just vasak tagatiib
mossepower Kirjutas:See on jah esiukseni ,aga mul tekkis mõte ,et kas on väga õudne keevitada kokku tagatiib ja uks nagu Uglyant oma Oopli mitme koha peal tegi.