12-10-2021, 10:35 AM
Andke mulle andeks mu otsekohene arvamus, aga kui autol kere vahetada, siis pole see enam sama auto. Tegu pigem replikaga.
(12-10-2021, 10:35 AM)Peeter2 Kirjutas: Andke mulle andeks mu otsekohene arvamus, aga kui autol kere vahetada, siis pole see enam sama auto. Tegu pigem replikaga.Igakord pole rahalises mõttes mõistlik algset kere taastada. Mul endal sama probleem hetkel, kas teha 401 algne kere või kasutada doonorit. Selle otsuse langetan siis, kui mõlemad kered töökojas kõrvuti on ja liivapritsitud.
(12-10-2021, 10:35 AM)Peeter2 Kirjutas: Andke mulle andeks mu otsekohene arvamus, aga kui autol kere vahetada, siis pole see enam sama auto. Tegu pigem replikaga.Autode taastamisel on doonoreid kasutatud sama kaua, kui taastamist ennast. Tegu ju originaal varuosadega samast 1957 aastast, ainult aasta lõpust.
(12-10-2021, 10:35 AM)Peeter2 Kirjutas: Andke mulle andeks mu otsekohene arvamus, aga kui autol kere vahetada, siis pole see enam sama auto. Tegu pigem replikaga.Ää tõmba saagi käima...
(12-10-2021, 13:37 PM)Kadjakas Kirjutas: Kas tohib paluda pilti suurest ja väikeset tulest kõrvuti?Mul pole sellist pilti ja minu autol siit minnes olid küljes hoopis III seeria tagatuled.
(12-10-2021, 16:13 PM)Talupoeg taluja Kirjutas: 70 aasta karburaator. Järelturu asi, liiga värske tundub? Kas muidu GAZ-51 karburaatoriga kõrvutades on sama suur?Hea, et sellisegi sain. Jumala kasutamata. 65 aastast korralikku või uut leida on lootusetu. Mis tal vahet 51 omaga, ei oska öelda. Suurus peaks sama olema. Pole 51 oma, et võrrelda.
T.
(12-10-2021, 14:50 PM)Formika Kirjutas:Ahah, aitäh!(12-10-2021, 13:37 PM)Kadjakas Kirjutas: Kas tohib paluda pilti suurest ja väikeset tulest kõrvuti?Mul pole sellist pilti ja minu autol siit minnes olid küljes hoopis III seeria tagatuled.
Ennist oli juttu, et Ukrainas on originaalne M-21G olemas, siis poisid käisid seda vaatamas ja omanikuga vesteldes selgus kurb tõsiasi, et tagatuled on teised. Tal oli varuks ka õigete tulede raamid ja neid on vaja tagumise osa plekitöödel. Mis saab tule klaasidega on momendil väga hea küsimus.
Aga pildil ju raamid kõrvuti.
(16-10-2021, 11:51 AM)aavu Kirjutas: Volga suunatuled. Kas mitte punased? Millal üldse vane autodele kollased suunad tulid? 70-kümnendail oli neid punaseid veel hulgi liikvel. Kuidas nüüd lahendatud on, kas igaüks teeb nii nagu meeldib, mõni kollase pirniga, mõni kollase klaasiga?See alumine on tagurdustuli, ajaga ära koltunud. Gabariit-suund-pidur on kõik sõbralikult ühe punase klaasi taga nagu ameeriklastel kombeks (vt. ka lisatud pilti).