Täitsa lahe lugemine, muidugi eriti lustakaks läks eelmisel leheküljel nende erinevate meenutustega
Räägiti ka, et autojuhte arvatavasti häiris kõvasti, kui aeglane traka ees on- kusjuures vähemalt enda seisukohast võin öelda, et traktorid ei häiri peaaegu üldse, seda teevad rohkem igasugu "vedrujalad", kes sõiduautoga ühtlast kiirust hoida ei oska.
Tikupoisi pilt oli ka vahva- kopats ilusti joonte vahele ära pargitud, kopp maas- nagu peab
Mis veidi pani imestama- mismoodi kopatraktoril klaasid ära lõhutakse? Mis asemele plaanid panna- tripleks? Ei tahaks küll hästi uskuda. Pleksiklaasi ka ei usu, vähemalt tavalisest pleksist enam mingi aja möödudes läbi ei näe, tuhmub ära. Metsatraktoritel, vähemalt need, millega mina olen töötanud, on tagumised küljeaknad ja tagaaken sellised hästi huvitavad- vetruvad, aga SIGAkõvad. Muidugi ma kujutan ette, et sellise hind on ka SIGAkõva.
Ja veel üks tähelepanek- mille peale selle lehekülje alguses see alumiiniumi jutt tuli? Ma küll üritasin aru saada ja lugesin terve eelneva lehekülje mitu korda läbi, aga kohe mitte kuidagi ei osanud millegagi seostada.