Möh, mehed!
Teeksin "oma teemas" väikese vahekokkuvõtte... Teises, kõrvalteemas "Paak, Triumph 1915.a" on ksf! Deus kirjutanud minu postituste järgi
(14-02-2023, 11:42 AM)deus Kirjutas: Hea lugemine, tänud!
Aga palun, pole tänu väärt!
Ühtlasi oletan, et olen saanud andeks oma ebaviisaka käitumise ja järjekordse reostamise ning meie suhted ei ole enam vaenulikud! Markoga ka pole ilmselt vahekord halvenenud, kuhu sel ikka enam halveneda on!
Mingi moraal ka ehk... kui Te ei saa täpselt aru (muidugi Te arvate, et saate alati väga hästi aru) mis mäng käib, mida tehakse ja mida räägitakse, siis ei tasuks kohe väga hüppesse minna. Teisest küljest, mina ise ka, ara ja nõdra mehena, üldjuhul katsun ikka minna vahele, kui kedagi pekstakse...
Aga voorumi kohalt... no ei ole ka selles teises Triumphi teemas eriti kuhugi jõutud, pole Sander saanud ei raami ega paaki, et midagi kuhugi passitada ja proovida, aga midagi on kirjutatud ja midagi on loetud, kuigi see on tõesti täielik niššiteema. Aga kui kassiraisk ei oleks hakanud reostama, kas siis oleks asi niigi palju kuhugi arenenud? Kiitus veelkord ksf! Maaksile, kes teemasse panustas!
Mina ise võiks paakidest kirjutada palju, kogemusi ja juhtumisi nendega seoses mõned on ja üldse on paak üks väheseid detaile mootorratta juures (peale õhukummi) mille tööpõhimõttest ja ülesandest ma aru saan....
Üldiselt ma olen püüdnud ennast tagasi hoida ja mitte siia voorumisse postitada, aga vahel ikka lasen "ennast käima tõmmata" nagu ksf! Stretch (vabandan, eelmises postis sai t - klahvi liiga jõuetult vautatud, parandada aga ma omi poste teatavasti ei saa) eelnevalt tabavalt märkis. Oli siin mõni aeg tagasi ka üks tsiklipaagi teema, otsiti NSU-le paaki
https://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=66128
Mina ei tea, vb on teema autorile tulnud hulga sõnumeid ja lahkeid pakkumisi, vb ka mitte, teemas midagi ei kajastu, pole ka viisakat kokkuvõtet, et aitäh, ärge enam midagi pakkuge, mul ammu kõik korras. Minul muidugi sellist paaki ei ole, keegi teine ka saagi käima ei tõmmanud... üldse oleks selliste teemade juures viisakas
, tegelikult potentsiaalsete lugejate ja vastajate suhtes kena, veidi lahti kirjutada mis ja milleks. Mitte nii, et "möh" on eestlase tere ja mis see teie asi on, milleks mul paaki vaja, tooge siva siia ja pange mulle trepi peale (nagu ka siin voorumis on näide olnud)!
Oleks muidugi tahtnud näha, et keegi veel siin teemas oleks koslepit saanud, aga olgu peale, vahest järgmine kord!
tervitades, Priit (hetkel kaine)