04-12-2013, 20:16 PM
Kas nüüd just jõulukingitus aga sinna suunas küll.
Mulle paluks MTZ-5 pildiga särk. Viimane on Jumzide esiisa!
Mulle paluks MTZ-5 pildiga särk. Viimane on Jumzide esiisa!
(05-12-2013, 09:44 AM)kaasik Kirjutas: See küttepaagi asukoht on jah, omapärane, aga eks ta selle kaalujaotuse pärast seal on, natuke ikka lisakilosid ette.
(05-12-2013, 00:44 AM)Kombimiis Kirjutas: Kõva töö.
Mind on alati imponeerinud see totakas (kütte?)paak ninal. See tundub olevat ikka nii vales kohas kui olla saab
(05-12-2013, 13:43 PM)pen.skar Kirjutas: Hommikustes uudistes- Puhja paha paadikanal tehtud. Aiman õieti, et see Jumz`i teemaalgatajast mööda ei lähe? juurde viskama(JUMZ`ga)...
(24-12-2013, 09:02 AM)raulex Kirjutas: Küsimus viimase pildi kohta.Kas keegi on sellise tugevalt erineva läbimõõduga paarisratastega aparaadiga sõitnud?Palju sellest väiksemast rattast reaalselt kasu on?Teooria on ju hea, kõval pinnasel abiratas ei sega ja pehmes tuleb appi.
(14-01-2014, 09:25 AM)Daff Kirjutas: Kahjuks ei lase pilte lisada. Kotermann kusagil sees.
(22-01-2014, 21:26 PM)meli666 Kirjutas: Eks ma mõnipäev teen pilte oma isendist. Tegu siis ülapea kopaga ja väikse kabiiniga. Ilusat vaadata midagi pole. Mõned aastad tagasi sai hakatud koppa peale tõstma ette toe otsa, kui järsku läks peasilindri voolik katki. Kuigi sellel silindril on miski avariiklapp ka küljes, siis see nagu vene tehnikal ikka, ei rakendunud. Seetõttu vajus mast kabiinile peale ja surus katusepleki roolini välja. See sai küll tungiga välja tagasi pressitud, aga armid jäid.
(23-01-2014, 20:04 PM)meli666 Kirjutas: Iseenesest sellel kopa kõige tähtsamal silindril peaks vooliku purunemise vältimiseks miski avariiklapp kindlasti olema. Muidu oht, et kukub jälle miskit kaela.Vene avariiklappide osas ei oska kaasa rääkida, aga mis ta muu seal ikka olla saab. Vooluhulga piiraja vaevalt.
Metsamasinatega kokkupuudet pole, aga ka seal peaks vast mingid avariiklapid olema?