Postitused: 1,220
Teemad: 23
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
Nimi räägib iseenda eest. Mida muud ikka arvata tegelasest, kes põeb kroonilise \"autohaiguse\" akuutset vormi, oma igapäevaseid asjatoimetusi ajab IŽ-412IE tüüpi masinaga ja lisaks ootab maal veel üks M2140 reataureerimist...:bounce
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 113
Teemad: 3
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Kuna vahetasin Ascona Astra vastu, siis Astra + Ascona = Astrona.
Aga kuna projektikas on mul Kadett B, milles on 1/3 tehnikast Rekordi oma siis kaalusin ka nime
Rekord + Kadett = Rakett
68\' Kadett B 2d Sedan - 18E (tuksub)
97\' Astra F Caravan Motion - X20XEV
83\' Ascona C SR/E - > müün juppe
Postitused: 96
Teemad: 6
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
rando- minu eesnimi
Ainult loll teab seda, mida ise näinud ei ole.
Postitused: 195
Teemad: 5
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
Nimi tuli sellest, et kunagi ammu-ammu istusime sõpradega kuskil kuhnjas laua taga, võtsime õlut-viina ja parandasime maailma. Kuna aastaajaks oli talv ja väljas möllas kõva lumetorm ning kraadiklaas eriti üle -15 ei suvatsenud näidata, siis tekkis ühel semul üks mõttevälgatus - kus riigis või maal keegi hetkel olla soovib? Kõik rahvas muidugi: vot sinna sooja mere äärde ja sinna päikse kätte jne. Küsiti siis minu käest: \"Noh kuhu siis sina?\" - mina \"Norrasse või kuhugi sinna põhja poole\". Seejärel tuli üldine naer ja \"kas praegune ilm sind ei rahulda et hullemat otsid\". Ja siis keegi ütles:\"Sa oled ikka tõeline north küll !\". Sellest hetkest peale on mind nii pisitasa kutsutud.
Jah... Põhjamaad mind millegi pärast tõmbavad ja tõsine lumine ning külm talv meeldib mulle ka väga. Meeldivad ka kõik teised aastaajad
MB 260E W124
G3 GTI
Nissan Qash Ai-Ai
Postitused: 651
Teemad: 48
Liitus: Jul 2003
Maine:
6
PVR on tuletatud perekonna nimest, sellega said hakkama mu kallid klassikaaslased
Postitused: 103
Teemad: 2
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
heilo - minu eesnimi, minu andmetel on Eestis 11 heilot, suht harv nähtus, netis kõlbab küll
GTRacer ... Autoks on VW Golf GT ja siis paningi GT järgi et GT + Racer
Postitused: 3,165
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
13-12-2003, 22:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-05-2006, 21:12 PM ja muutjaks oli
hulgus.)
nujah, minu puhul (oli) tegu siis lihtsalt fantaasiavaegusega, e. eesnime algusega .
Hetkel kaalun Hulguse nime all esinemist, põhjendama vist ei pea ?
muudetud palju, palju hiljem:
Kui ka oma perekond kutsub sellise hüüdnimega ja kodunt mind harva leiab, siis miks mitte?
al/hulgus
Postitused: 87
Teemad: 9
Liitus: Oct 2002
Maine:
0
Mulle keegi kunagi haakis sellise hüüdnime ja kunagi ka msn`s kasutasin seda, kuid nüüd muutsin seal ära ja siia on jäänd- ühesõnaga vana hüüdnimi
Nimi on kõva 5 aastat olnud mul juba. Sai kunagi koolis võrgus arvutimänge mängitud: olin PRIITO (mäng DukeNukem 3D)
Kokku panin nii Priit+O (perekonnanime esitäht)... naised ütlevad PRIITÖ... hellitav hääldusä... :lol
Postitused: 341
Teemad: 63
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
Jyrka= hüüdnimi (Jürgenist) ning EE on perekonnanime kaks esimest tähte.
Pots ja postivahe.
Postitused: 38
Teemad: 4
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
Timo = Tim (kuna netis ei ole ma ainukene sellise nimega) = Xim
viimasel ajal olen foormites nii Xim kui ka Tim.