Postitused: 974
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Päris õudne näeb välja see Sondors... sellest küll ei saa aru miks keegi seda ostma peaks. Nobe on aga äge ja stiilne ja maailmas on palju inimesi kes ägeda ja stiilse asja eest on mõttetult palju raha nõus välja käima. No vaadake näiteks õunamärgiga telefone- riistvaraliselt saab ju odavamalt paremaid telefone aga inimesed ikkagi ostavad Iphone sellepärast et omada Iphone-i.
Postitused: 1,415
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
14-05-2019, 22:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-05-2019, 22:54 PM ja muutjaks oli
spitfire.)
Selguse huvides peab siin muidugi lisama, et see Sondorsi about kümme tonni raha tähendab Kanadas ja Mikimaal kümme tonni +km. Seega meie mõistes on hind juba 12 kilo ja tibu märgib veel mokaotsast, et lisaks +retail ehk siis jaekaupmehe kahvel veel vahele. Juba saame about 15.
Ja selle Sondorsi odavama variandi sõiduulatus ühe laadimisega kõigest 100km.
Ma ei tea mis selle hinna üles ajab, aga parem väiksem sõiduulatus ja odavam hind. Kui putukas öösel pistikus on, siis talina piires on ju sott tegelikult piisav. Eks see piirang on rohkem enda kõrvade vahel kinni.. ja eks me ikka arvestame selle tootja blufi ka sinna varuga sisse.
Kunagi trehvasin lugema reisijuttu kus peategelane ostis kusagilt enam-vähem (pigem vähem) funkava messershmiti ja tuli omal jalal koos sõbraga sellega paar tuhhi kilti koju ära. See oli väga mahlakas seiklusjutt sõnas ja pildis. Nendes väikestes punnides mingi omamoodi võlu on.
Maine:
37
Ühe kena võrritehase lõpp oli kuidagi väga sarnane. El konkurentos ?
Postitused: 6,973
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
(04-10-2019, 11:21 AM)spitfire Kirjutas: El konkurentos ?
El baterias de litio....
Põlevad ka tehaseautod, mis tänavale pääsemiseks kõik ohutus- ja turvatestid läbinud, mida inimene välja suudab mõelda. Ei aita, ikka aegajalt juhtub. Arvata, et arendusfaasis olevate elektrisõidukite kõik süsteemid on absoluutselt turvalised, on natuke naiivne mu arvates. Midagi jääb ikka lõpuni läbi mõtlemata.
Kurb uudis. Loodame, et nad rabelevad sellest välja!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,671
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
04-10-2019, 15:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-10-2019, 15:35 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
kas ma olen ainuke, kes suudab amatöörina oma ca 600eur maksnud 140A MIGga torude keevisõmblused palju ilusamini vormistada, kui sel raamil tehtud on? Päris jube on neid sellel raami-pildil vaadata - kas tõesti "made in Estonia" masinaehituse kvaliteet:
https://majandus24.postimees.ee/6793571/...e=12622971
liidetele on mingid kärnad kasvatatud ja ilmselt pole metalli läbigi sulatatud. Huvitav, kui kenasti need "õmblused" suurema jõu all ka rebenevad?
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 5,862
Teemad: 745
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
04-10-2019, 16:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-10-2019, 16:52 PM ja muutjaks oli
Aspelund.)
Kõnealune pilt.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,850
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
17
Üldiselt tegemist on kunstiga ning sellest lähtudes võiks antud aksessuuaari ka suhtuda. Pealegi mida see arvuti ventilaator seal teeb?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 1,589
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
(04-10-2019, 15:33 PM)13piisab Kirjutas: kas ma olen ainuke, kes suudab amatöörina oma ca 600eur maksnud 140A MIGga torude keevisõmblused palju ilusamini vormistada, kui sel raamil tehtud on? Päris jube on neid sellel raami-pildil vaadata - kas tõesti "made in Estonia" masinaehituse kvaliteet:
https://majandus24.postimees.ee/6793571/...e=12622971
liidetele on mingid kärnad kasvatatud ja ilmselt pole metalli läbigi sulatatud. Huvitav, kui kenasti need "õmblused" suurema jõu all ka rebenevad?
Kohe kindlasti pole sa ainuke, isegi elektroodiga tehakse paremini. Heaks näiteks viimati ümberehitatud Stormi raam, mille õmblused peaks kestma sama kaua kui raam ise. Väliselt õmblus ilus, aga sisult lihtsalt peale sulatatud, vaevu ühinenud raami torudega.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Maine:
37
04-10-2019, 23:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-10-2019, 23:23 PM ja muutjaks oli
spitfire.)
Te ei kritiseeri ju präegu lõpptoodet vaid põlveotsas tehtud protot. Need traagelniidid siin on huinjaa. Ma siiralt loodan, et see muinasjutt siin sellega ei lõpe. Eks see ole ka põhjus miks protod hiljem hävitatakse ja miks neid erakätesse ei müüda. Kahju krt.
Postitused: 1,808
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Omajagu vedamist kindlasti, et see põleng mõni aeg tagasi Frankvurdi autonäituse hallis ei juhtunud. Jüril oleks vist omajagu seletamist tulnud. Ja eks elu läheb edasi kindlasti. Kunagi, kui Edisonil töökoda koos kogu padajanniga maha põles, siis sedastas ta tulemust umbes sedamoodi - "Hea oligi, et vanast kolast lahti saime. Ühtlasi saab uues hoones midagi palju põnevamat leiutama hakata."