Keskeakriis neljas vaatuses ehk ČZ 175 Typ 450

Vaatan, mis nad mulle vastavad. Ega ma tõtt-öelda ei viitsiks tagasisaatmisega eriti ka tegeleda. Kui kasutusse võtta, siis peaks ilmselt katkise kohta lahtisest kroomist ära puhastama, et see montaaži käigus tihendit puruks ei rebiks.
Vasta

Tihendi asemel oleks mõistlik see vahe klaasiliimi või kere hermeetikut täis lasta.

Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Vasta

Lihtsalt huvi pärast, kas tegemist on uue reflektoriga, või nad kuidagi taastavad neid?
Kas originaalil parktule pesa mitte lähi-/kaugtule pesaga ühes tükis ei olnud? See eraldiseisva parktule avaga reflektor oleks justkui natuke hilisema aastakäigu toode (vähemalt Jawade puhul on nii).
Vasta

Minu teada peaks ikka uutega tegu olema. Vähemalt kuskil kirjas polnud, et oleks taastatud. Sain hommikul kenasti Motorenist ka kirja, kus lubati uus reflektor saata. Pole paha...

Mis reflektorit ja aastakäiku puutub, siis parima teadmise järgi võiks see õige olla, kuna mu teada muutus esituli 1963. aastal, millega kaasnes ka teistsuguse kujuga esitule võru ja sügavama profiiliga tuleklaas. Olen silmanud veel enne 1962. aastat toodetud Jawa esilaternaid, neil tundus samasugune reflektor olevat. Eks peab igaks juhuks muidugi üle kontrollima.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne