Niii...
1) Ziguli õliga ära sega KUNAGI bensiini, sest see on 4 taktilise õli ja ei saagi hästi käiia. Pane midagi välismaist kui hoolid masinast ja normaalselt ilma igasuguse tossuta sõita tahad (ise kasutan addinol super mv õli (punane).
2)Võrril pane alati bensiini filter vahele ja siis võib ka veel vahel düüsipeale hakata, sest see on võrril imepisike. Võta karpa uuesti lahti löö igatpidi suruõhuga läbi ja pane kokku ning keera segukruvi põhjast 1,5 pööret välja ning siis hakka alles katsetama. Vabaduuriga soovitan teha nii, et pinguta trossi niikaua kuni tekib vabaduur - seda sellepärast, et siis on teada et ta tõstab sul korralikult siibri ka üles. PUHASTA ÕHUFILTER ÄRA (lahti, sõelad kõik eraldi ära pesta, ning suruõhuga läbi ning kokku) JA HOIA ÕHUFILTER TÄIESTI LAHTI IGASUGU REGULEERINUID TEHES. Kütust peaks ta sul kuskil 1.5l sajale hakkama normaalselt võtma (tehasepoolt on antud 1 - 1-2l sajale.
3) Süüdet ÄRA pane tehase andmete järgi, sest bensiin on sul täiesti erinev sellest mis tal olema peaks (A-66). Süüde pane soovitatavalt nii varaseks kui võimalik ja kui käima läheb, siis proovid jälle ning muudad jälle väheke süüdet (seda teed muidugi seistes). Kontakti vahega on nii et selle võid panna natuke väiksema ka kui tehasepoolt ette antud on (0.4) mul on isiklikult kuskil 0.2 ja ei ole kontaktide vahel sädemest haisugi ning pööret jookseb tunduvalt rohkem.
Selline siis minu arvamus asjast, kui midagi teada tahad siis küsi aga
Ma võiks selle võrrinduse ise ka üle vaadata, aga asun jõgeval