Postitused: 68
Teemad: 32
Liitus: May 2008
Maine:
0
Millega 0.8 liiva sõeluda?
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Mina sõelun köögis kasutatavat plastmassist sõela.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
Lp. kaaspritsijad.
Küsimus selline, milliseid kaitseprille v maske kasutate pritsimise ajal?
Tavaprillidega autos sees pritsides, kui suur hulk liiva nökku tihtipeale tagasi lendab muutuvad prilli klaasid üsna ruttu matiks ja kasutuskõlbmatuks
Postitused: 1,810
Teemad: 125
Liitus: May 2007
Maine:
16
26-01-2020, 09:15 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-01-2020, 09:19 AM ja muutjaks oli
hobiautod.)
Ongi kahtetüüpi pritse. Avatud ja suletud anumaga.
Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Mul on see “natuke kallim”. Koonusesse töötamise ajal ei saa midagi valada ja kork on ka täitsa olemas, lukustub mahuti survestamisega.
Kogu sissevalatav liiv tuleb alati läbi sõela lasta, hoolimata kotil olevast sõelutud liiva reklaamist- olen sealt leidnud suitsukonisid ja piisavalt suuri kive, et ummistus ja koos sellega mahe ajukepp toimuma hakkaks.
Kohe poest ostes tuleb visata minema see liivavoolik koos selle püstoliga, neid jagub kokku niikuinii vast tunnikeseks.
Ise kasutan miskit vene hüdrovoolikut ja seni pole ta järgi andnud. Püstoliks pooletolline kraan koos isetehtud düüsihoidikuga ja kõvasulamdüüs hiinast, 3mm
Surve keerasin kuhugi 8 alla, kompressor vist ei jaksa eriti yle 7 pideval laskmisel hoida
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
Ma jään kompressori andmed völgu hetkel, mingi paarisajaliitrise paagiga vanem läänekas on. Kui jääb meelde, vöin homme vaadata. Igatahes muu tegevusega ta hätta ei jää, aga pritsiga lastes töötab enamvähem järjest koguaeg.
Pritsist - jah, eks ta üks tore hiina asi ole, nagu vast enamus selles hinnaklassis asju. Möeldud kodukasutajale, kes kord-paar aastas möne velje puhastab vms. Mul polnud gaasiballooni, otsima ei viitsinud hakata ja kogu kremplit kokku laduma hakates oleks see mulle ajas kallimaks läinud kui ostmine. Alguses oli töesti tegu poolfabrikaadiga, aga praeguseks olen köik vead ära kaotanud vöi neid vältima öppinud, niiet tegu juba tööriista moodi asjaga.
Ma kasutan seda ka umbes päevakaupa iga paari-kolme kuu tagant ja selleks ta kölbab. Lasen köige peenema liivaga ja pöhiliselt hapraid asju, mida ei julge nö "päris" pritsimeeste kätte viia, kes öhukese pleki lihtsalt propelleriks laseks.
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Postitused: 567
Teemad: 8
Liitus: Nov 2004
Maine:
4
(26-01-2020, 21:37 PM)meli666 Kirjutas: Kuna oli kiiresti vaja üks velg ära puhastada, siis sai selline Geko püss ostetud.
25Kg liivakott läbi lastud ja düüs on juba silmnähtavalt, et mitte öelda kaks korda suuremaks kulunud. Mõtlesin viiliga proovides, et mingi tugevam materjal. Aga pehme nagu alumiinium.
Kott liiva ja liivaprits... kas vähemalt selle ühe velje sai sellise kuluga puhtaks?
https://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=29140 siin teemas on ka liivapritsi ehitamise võlusid ja valusid kajastatud, enda kodukootud pritsi sain tööle, väljaarvatud kuulkraani kulumise probleem mida pole suutnud lahendada (ca kaks kotti liiva ja kraan)
Töötavat asja ei maksa remontida, läheb katki
Postitused: 166
Teemad: 1
Liitus: Oct 2012
Maine:
3
See klapp peaks olema küll õhu juhtimiseks. Kui õigesti mäletan, siis tuli sealt klapist gaasikeevituse paarisvoolik düüsi juurde, vooliku otsas oli kolmik, kolmiku ühes otsas oli kraan. Kui kraan lahti teha, siis klapil rõhk langes ja pani õhu kinni. Proovi kiirliite ülemine pool lahti lasta, siis peaks õhu sulgema.
Postitused: 166
Teemad: 1
Liitus: Oct 2012
Maine:
3
Kraanist läheb ühtlasi ülemise kambri rõhk maha. Aga see tabel on küll hea, pean vaatama, mis mõõtu düüs mul on.
Postitused: 1,266
Teemad: 76
Liitus: Apr 2009
Maine:
37
Oskab keegi öelda, kas liivapritsiga saab ka soodat lasta või jääb asi miskise iseärasuse taha?
Kust üldse Tartu kandis võiks soodat osta? Toidupoe hindadega jääb ilmselt vaeseks. Ja mis soodaga puitu töödeldakse, söögisooda?
Vaja puituksi puhastada, mööblit jne.
Postitused: 567
Teemad: 8
Liitus: Nov 2004
Maine:
4
Tööriistamarketist
Töötavat asja ei maksa remontida, läheb katki
Postitused: 494
Teemad: 24
Liitus: May 2010
Maine:
4
14-08-2020, 07:47 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-08-2020, 07:47 AM ja muutjaks oli
qwerty009.)
Tööriistamarketi hindadega jääb samamoodi vaeseks. Tartu kandis ei oska kahjuks ka soovitada kust võiks saada. Tln's oleks üks 15kg kott pakkuda soovi korral.
Pritsi jaoks on nn spets sooda mis on keemiliselt küll söögisooda, kuid sinna on voolavuse jaoks midagi lisatud ning graanul ka teine. St ta voolab nagu kuiv liiv.
Poest söögisooda ei voola ja ummistub - st pakendist on ta juba tükkis.
Postitused: 664
Teemad: 40
Liitus: Oct 2003
Maine:
10
Mis see mõistlik hind on? Ostas pakub talutarve 25 kg kotti 38 euriga + transa.