margus16 Kirjutas:k2rpman Kirjutas:sai ka siis natukene jälle ringi tuuseldatud ja uusi pilte tehtud
www.pilt.ee/k2rpman
kas see \"vana bussi\" nime all juhuslikult vana raf ole?
kena oli näha töökorras zil 157-t...
kuigi ma peugeot\'i fänn pole, oli siiski kurb näha vandalismiohvriks langenud 305-te...
ilus oli näha üle tüki aja vana ford transitit...
aga eriti läks südame alt soojaks nähes vana volvo kaubikut, akendega bedford-blitz\'i ja vana fiat pakibussi... kas nad on müügis?
kas see volvo ja bedford osalevad ka igapäeva liikluses?
tänud ette!
see vana buss on jahh vana raf, ja selle sama koha peal on ta vist 30 aastat seisnud(kui ma nüüd omaniku sõnu ikka õieti mäletan)
katus on ka juba parajalt ära vajunud
see vana fiati kaubik juba emex-is kahjuks
bedford blitz vaevalt müügis on , seda kasutatakse ehitus meeste soojakuna,kere ise tundus mega korralik olema,mootor ja käimar puudusid
volvo on täiest alles, liigub kuskil sonda kandis mööda külavahe teid ja oli mingi aeg ka müügis , vist oli hinnaks 4000-
transiti ostu võimalus on küll olemas, kuna sõjakooli hoov kus see asub sealne valvur ütles et arvatavasti läheb vana metalli kuna paari kuu jooksul tulevad buldooserid peale ja lükkavad asja ümber.ning siis vaevalt kellegil seda vaja on.
keegi oli juba sealt seisva pobi endale ära lohistanud(ostnud) hea et vähemalt korralik pobi emex-isse ei rända.
piltide kohta veel nii palju et see camaro mis piltidelt näha- SEE EI OLE MÜÜGIS.
isend lihtsalt mädaneb ja ootab, ma ei tea mida.aga see on 100% kindel et ei müüda,omanik ütles et sellele autole ei ole hinda ja ta laseb kasvõi sellel autol seal hoovi peal pihuks ja põrmuks mädaneda , aga maha ei müü. PÕHJUS miks ei müüda on selline kurb värk, et sõber kes talle selle kinkis, tegi peale seda kohe enesetapu
...... krt hakkab teemast välja minema.
auto igaljuhul sõitev ja veel kuidas, hetkel on all sport kast ja olemas on veel tavaline automaat.
mootorit on 5,0 v8 kurats või oli 5,6 v8 ei mäletagi enam.
viimased kaheks aastat seisnud, kuid auto vaatamatta sellele liigub, kuna hoitud ikkagi töös(selles mõttes töös et mootor ja sillad ja muud liikuvad detailid kinni ei jääks)