21-11-2004, 21:38 PM
Seda pead ise timmima, vastavalt kui kulunud on mootor.
mrt36 Kirjutas:aga ikkagi sama probleem, et kiirendamisel gaasi põhja pannes hakkab puterdama, ma ei saa aru milles probleem on
rnkx Kirjutas:Kas ostadki siis \"Jaana\" käest külgkorvi?!
Need muidu ikka päris pannid.
allah Kirjutas:Mootorit äki survepesuga pesta koos pesuainega, liivaprits alumiiniumile vist liiga karm.
Kodarad keera välja ja lase ära tsinkida, veljed värvi ära. Nii jääb kõige ilusam.
mrt36 Kirjutas:Tervist!
Nüüd siis on asi nii kaugel, et kõik osad on liivapritsiga puhtaks lastud ja krunditud. Ainult et lasin kogematta valed sumbutid puhastada, aga see selleks.
Natukene on vaja pahteldada porilaudu ja varsti saab ehk üle värvida, värviks tuleb miski sinine, kuid võite erinevaid lahendusi pakkuda.
Üks probleem on, kuidas esikahvli amordi torud ära tulevad, liivapritsis katsime need üldse kinni ja veel kuidas lenksu küljest gaasi \"tohl\" ära käib, seal on üks kroomitud \"junn\" ees mida ma kätte ei saanud aga kui see kätte saada siis vist loogiliselt võttes peaks ta ära tulema, on mul õigus?
Ja puterdamise probleemi sain ka enne lahti võtmist likvideeritud, nimelt karbuss K-28 on jah originaal küll kuid see oli võetud mingilt vanalt pritsupumbalt mis töötab koguaeg ühtlaste pööretega ja seepärast ei lasknud pöördesse mootorit, aga panin uuema karbussi K-62 (vist oli see) ja nagu olema peab, minek oli väga, tööle läks hästi, ja töötas ka kenasti.
Pildid siin
isandpauk Kirjutas:amordi torusi hoiab alumise lõualuu küljes tavaliselt rooste (peale poltide eemaldamist loomulikult). Aitab see, kui teed amortidele natuke rohkme ruumi. Selleks tuleb kiilukujuline asi lüüa alumise lõualuu sees olevasse sälku. pildil http://www.zone.ee/birdshit/userfiles/ga...to_007.jpg
näha väikese kriipsuna.
Ma ei tea mida sa tohluks nimetad, kuid oletan et see on see asi millest sa gaasi peale keerad. Selle eemaldamiseks on vaja see otsas olev \"junn\" ära võtta. Selleks vaata seda \"tohlu\" tähelepanelikult ning otsi selle junnipoolsest otsast üles väike auk. Seejärel keera oma \"tohlu\" niikaua kuni näed august paistmas kruvi pead. Keerad kruvi lahti ja saad \"tohlu\" kätte. Enne eemalda gaasitrossi teiselpool olevast otsast kõik segav (karpa,segusiiber jne).