Kodutehnika remont

(02-07-2026, 11:12 AM)isandpauk Kirjutas:  Selles, et seal kuskil andur on, ma ei kahtle absoluutselt. Lihtsalt hetkel paistis asi nii, et kompressor töötas, kondensaatori jahutusventilaator käis ringi ja ainult aurusti polnud külm ja kondensaator soe. Seal puuduvad igasugused muud jublakad külma reguleerimiseks peale kompressori sisse-välja lülitamise. Täna õhtul lahkan asja edasi.
Sinu külmiku elektrikarbi pilti vaadates tundub selles tavalise ON/OFF lülituse jaoks "sitaks liiga palju rohkem" komponente olema, seega kahtlustan muutuva pöördega kompressorit.
Sul juhtimine ukse küljest? Kas sellest kontrollpaneelist läheb mingi kaabel kuhugile (eeldan, et kompr. juhtimiskarpi)? See ei saa olla katkestusega?
[Pilt: hisense-rl481n4bie.jpg]
Vasta

Eks loomulikult sellest ukse küljes olevast paneelist läheb juhtmekimp sinna minu pildil olevasse elektrikarpi. Mingid juhtmed lähevad ka valgustitesse ja kuskil on kindlasti ka see "nupp", mis ukse sulgedes tule kustutab. 
Vaatan täna õhtupoole üle juhtmed ja kompressori lülituse/pinged. kui see sinine klots on labane relee, siis pole siin mingit inverterit.
Euronicsist öeldi, et garantii lõppes 3a tagasi aga nad saavad aidata - transport edasi-tagasi 100EUR , veatuvastus 75EUR ja lisandub remont hinnapakkumise alusel Big Grin

Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

(02-07-2026, 12:39 PM)isandpauk Kirjutas:  ...
Euronicsist öeldi, et garantii lõppes 3a tagasi aga nad saavad aidata - transport edasi-tagasi 100EUR , veatuvastus 75EUR ja lisandub remont hinnapakkumise alusel Big Grin

Ja-jah Euronics, minu kogemusel aitab seesama ksf Marko viidatud ksf Qunts või mõni teine kasutatud tehnika remontija kordades odavamalt ... On mind konsulteerinud ksf  Qunts  ja Võrus tegutsev sama profiiliga töömees ja asjad korda saanud mõnekümne rahaga. Võru Euronics juhatas ise selle nö erategija juurde kui mingit juppi otsisin.
Vasta

See plaat ei ole inverter.
Vasta

(02-07-2026, 19:36 PM)MeelisV Kirjutas:  See plaat ei ole inverter.

Ei ole jah. Sinine klots on täiesti tavaline relee. Teeb klõpsu ja kompressorile tuleb peale 230v, mispeale hakkab viimane vaikselt surisema. kondensaatorisse minev toru kuumaks ei lähe. Minuarust ei ole mõtet seda temperatuuri andurit enam otsida, kui kompressor särtsu peale saab. Või on kellelgi vastuväiteid?

Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Kõik on õige! Kui pump käib aga sooja ja külma ei tooda, siis on gaas otsas või pump kulunud. Poereis.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Ma võhikuna lihtsalt niisama piiksun vahele - külmkappe antakse päris palju tasuta ära, kui suurus ei ole kriitiline, siis vt FB Marketplace näiteks: https://www.facebook.com/marketplace/ite...460618463/
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 3 külali(st)ne