Postitused: 324
Teemad: 3
Liitus: May 2012
Maine:
4
50-60€ plekkide puhastamise eest on paras röövimine. Mosse veljed, siis eeldan, et 13 tollised. Ma puhastan 13 tollised valukad 30 euriga ja klaaskuuliga, mis pinda peaaegu ei kahjustagi, teeb vaid matiks. Sinu kahjuks ma plekke ei puhasta, kuna ma olen oma tehnika ehitanud valukate puhastamiseks.
Postitused: 6,911
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kas keegi lugeda ka viitsib? Selgelt kirjas et selle raha eest saab 13sed pritsitud JA VÄRVITUD.
Head tänitamist teile!
PS minul ei ole selle asjaga rohkem pistmist kui tunnen värvijat
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 7
Teemad: 1
Liitus: Oct 2010
Maine:
0
05-02-2016, 11:02 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-03-2016, 00:29 AM ja muutjaks oli
urx17.)
Kellel tekkib soovi velgi puhastada siis number on olemas !
Peale puhastus teenuse pakkume ka vedel ja pulbervärvimist!
Ootan pakkumisi! :53 808 900
Postitused: 691
Teemad: 58
Liitus: Nov 2003
Maine:
1
Tartukandis liivaprits ja pulbervärvimist? Oleks mõned plekkveljed ja valuveljed vaja ilusaks saada
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
17-08-2016, 19:16 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-08-2016, 19:27 PM ja muutjaks oli
h2rra.
Muutmise põhjus: osad tähed -komad puudu ja sõnumi mõte või olla lugejatele vääriti mõistetav, Nüüd sai päris lugematu arv sõnu teile saadetud. Mis te nendega teete?
)
Meie väikeses Eesti- Konnatiigis on liialt palju "tegijaid" keda rahvas juba ei usalda, sest hiljem saad vastuseks, et lollidelt tulebki raha ära võtta. Konkreetse ettevõtluse kohta seda ei taha öelda, kuid avatus oma teenuste ja potentsiaalsete klientide suhtes peab olema. Kui soovitakse oma tulusi varjata teatud ametite eest, siis on vastav termin "kulude optimeerimine" ja seadusi tuleb targalt lugeda, mitte lahmida. Oma ettevõtlust käivitasin rahulikult 2 aastat, enne kui saavutasin rahulolu. tasuks võtta õppust näiteks "Aerograafia autodel" teenusepakkujast. Tehtud tööd , mida saab vaadelda on mitte üks ja sealt edasi toimetavad juba emotsioonid... kellele mida ja kuidas. Lihtsalt öeldes, et kui soetasin omale liivapritsi ja arvad et kohe jookstakse tormi, rahatähed käes, siis praegusel ajal see ei toimi. Seda võis kogeda koperatiivide ajastul, kui kõik vabaks lasti
Loodan et keegi oskab parendada teie virtuaalset esitlust turunduse alal... või läheb seda õppima
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 1,798
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
Täiesti teemast välja, aga varsti peab hakkama kuskilt normaalselt toimiva ja välja nägemisega kodulehe tegijat otsima. Nagu see ralesti leht näitab, siis tasuta ikka vist head ja ilusat asja ei anta, see arvatavasti mingi netipõhise asjaga ise põlveotsas kokku kleebitud. Huvitav, kust või kelle käest saaks viisaka lehe tellida, mõistliku hinnaga loomulikult?
Maine:
30
Arvan, et lihtsam tee oleks leida mõne kodulehe sobiv lahendus ja kontakteeruda selle omanikuga. Usun, et tal on side oma kodulehe tegija-haldajaga . koduleht on reklaam ja mitte ainult selle toote ja firmaga seotud. See on ka reklaamifirma reklaam , sest tehakse toode ju kauakestev ja südamega, et puudutada ka tulevasi kliente.
Parimat h2rra.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
Postitused: 6,911
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Hot.ee läheb kahe nädala pärast ajaloo prügikasti.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 4,447
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
51
(17-08-2016, 19:50 PM)Marko Kirjutas: Hot.ee läheb kahe nädala pärast ajaloo prügikasti.
Hot ise küll aga aadressid jäävad ja need suunatakse selle uue asjanduse peale. Mis mulle üldse ei sobi ja leidsin omale uue teenusepakkuja. Seoses sellega: kelle poole pean pöörduma kui ma AM konto tegemisel olen andnud siia minuga suhtlemiseks või ma ise ka ei tea milleks ja kas üldse küsiti seda HOTti. Profiilis vist ei ole mul andmeid.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Maine:
30
suhtle otse auto-moto ga