Postitused: 4,836
Teemad: 58
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
25-04-2019, 12:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-04-2019, 12:26 PM ja muutjaks oli
Regardman.)
Mis asjaoludel juba hävivast maakonna tähekombinatsioonist loobuti ja eurolärakas võeti?
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Tuhlasin oma varuosa riiulites mis ma tuhlasin, aga õiget asja ei leidnud. Avastasin, et mul on küll riiuli all täiesti komplektne sapaka mootor koos käigukastiga, seal peal ka kobe karpa, aga mitte seda ma ei otsinud. Mul oli vanasti kolmese E30 bemari 1.8 mootorile peale pandud audi 80 ühelõõriline karpa, sest orginaal koos oma vaakumiga oli paras ikaldus. Käis bemar nagu kellavärk ja kütet ka nuusutas võrredes vana vaakumtehasega. Sama ühelõõriline oli ka hiljem golf II peal, kus orginaal pierburg 2E2 enam omi kohustusi täita ei suutnud. Tean, et olen aja jooksul selliseid nö "lollikindlaid" asju kõrvale pannud, aga näedsa, võta näpust, ju siis ära jaganud taas aja jooksul või mõnel töömehel "vaja" olnud.
Seega ei oskagi nüüd seisukohta võtta, kas teha see karpa korda, võtte teise mootori pealt paremas seisukorras karpa või siis otsida mõni asjalikum jupstükk sinna.
Sai põhja alla ka vaadatud põhjalikumalt ja piduri torusid on küll eriline "tormoz" paigaldanud. Suures osas lähevad seega uued torud.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Hakkasin mõtlema et kas nüüd enam üldse tehnoülevaatust vana numbrimärgiga saab enam teha?
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 3,508
Teemad: 25
Liitus: Dec 2002
Maine:
38
Muidugi saab. Neid ilma märgita numbreid lihtsalt ei väljastata enam ja nendega ei saa ka teatud registriprotseduure teha.
Muidu kehtivad nagu ikka.
Postitused: 190
Teemad: 8
Liitus: Aug 2008
Maine:
7
Hoiule andmise piirang on mingi värskem muudatus? 2016-2018 oli üks komplekt lahkelt büroos hoiul ja anti probleemideta kätte ka.
Postitused: 567
Teemad: 8
Liitus: Nov 2004
Maine:
4
Kas sellisel juhul e-büroost tellitud sinise otsaga duplikaadid kõlbavad hoiuleandmiseks?
Töötavat asja ei maksa remontida, läheb katki
Postitused: 622
Teemad: 9
Liitus: Nov 2005
Maine:
2
Selle mudeliga on keegi juba sõitnud. Piloodi iste näitab lagunemise märke.
Postitused: 2,275
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
Kesse siukse mudeli autor on? Seerias vormitud või lausa käsitöö?
Tavaliselt on müügis mingid originaali meenutavad nässid, aga sellel silm lausa puhkab.