Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
minu xj6 III see suvi vist veel ei sõida, kuigi väga palju tööd seal teha ei ole, küsimus veel selline, et kuna autol on BBB numbrid kas see viitab sellele, et auto on kungi Vikingi poolt eestisse toodud
Postitused: 1,797
Teemad: 81
Liitus: Jun 2004
Maine:
19
Supp, milles sis probleem, kui tööd teha ei ole, aga ikka sõitma ei hakka....?
BBB-? Krt seda teab. Ilmselt peab mõne viikinglase käest küsima....
Kas tal hooldusraamat on?
Postitused: 1,075
Teemad: 57
Liitus: Mar 2004
Maine:
10
tööd ikka natuke on, tiivaäär vahetada ja ülevärvida ning eluvaim sisse puhuda, seisab teine juba 4-5aastat garaaziz, hooldusraamatut ei ole, eelmine omanik oli mingi pohhuist väitis küll et ta selle viikingist ostis, aga mine teda tea, ostsin ta käest hulgi 2 jaguari, nii et ta viskas mulle tehpassi väiksed pooled ja oma passikoopia ning kadus, üritas krt veel rooli autolt ära kangutada (õnneks ei saanud kätte), kuna tegemist on Momo rooliga, kus on vist Stirling Mossi autogramm (100% kindel ei ole aga meenutab küll Mossi allkirja)
Postitused: 761
Teemad: 42
Liitus: Jun 2005
Maine:
8
kas sa ,supp,pilte ka panna saad,või elad minu moodi ürgajas?huvitav oleks näha mis komplekt meil siin kokku tuleb.luban et mitte kauges tulevikus on ka minu pildid väljas,hetkel veel harin ennast selles vallas ja siis otsustan mis masinat soetada.
Maine:
8
ilma raamita on see makk väärtusetu.olen selle maki teema peale palju mõelnud ja uurinud mida sellel ajal toodeti.selle kõige tulemusena olen jõudnud järeldusele,et ükski 80-date keskpaiga makk ei sobi sellesse autosse,stiilide vahe on nii äärmuslik.samas arvan,et aastasse 86 ei sobi ka see auto,pole kohe kuidagi tema aeg.sellest kõigest järeldusi tehes soovin ikkagi oma autosse puit paneeli ja cd-boxi juhtimisega makki.senini pole kahjuks sobivat leidnud.orginaali jätan muidugi alles ja aastate pärast on äkki muutunud ka mu vaated ja siis võibolla panen ta tagasi.praegu aga otsin oma puit makki edasi.
Maine:
8
täna vaatasin üht inglaste jaguari saadet ja inglased naljatasid seal lucase üle: küsimus,miks joovad inglased sooja õlut?
vastus,sest neil on lucase elektriga külmikud.
Postitused: 3,610
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
20-05-2006, 13:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-05-2006, 13:10 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
lõin Te kogunemisplaani-jutu siit teemast natuke teise kohta:
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=16020
noh, et las siin olla pigem igihaljas Jaguari-jutt ning ühe kogunemise arutamine jäägu siit välja. Mudugi hea on näha, et foorumi kaudu "kaaskannatajaid" leitakse ning lausa kokku saama asutakse
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Maine:
8
no nii , nüüd väike ebaviisakas küsimus modedele.äkki saaks poolitatud teema kuidagi teisiti selle jaguari teemaga liidetud.nimelt oli meil selline mõte,et villu jaguari lehe asemel hakata kajastama oma toimetusi siin.siin publik suurem ja äkki annab see automoto lehele ka natuke juurde.
kui midagi on võimalik korraldada,siis võiks kõik see jääda näiteks jaguar nimelise teema alla,nii et kui inimene otsib midagi jaguari kohta,avaneb talle vaade nii tehnilisele poolele kui ka muudele juttudele seoses jaguariga.
tänud ette jaguari sõprade poolt.
Postitused: 19
Teemad: 0
Liitus: May 2006
Maine:
0
waddafak? kes see 13/pool on?
Maine:
8
moderator,ehk foorumi üks tehniline tegija.
Postitused: 57
Teemad: 1
Liitus: Dec 2004
Maine:
0
Minu 89a. saksa kataloogi järgi on V12 kulu 10,6/13,1/18,8.
Kui arvestada, et tehaseandmed on antud sooja mootoriga ja selle mootori aju külmareziimi juhib aegrelee oma 15!!! minutiga ongi selge, et linnas kiirelt sõites on kulu 30-40l. Maanteel soojalt pikka sõitu sõites peaks siis 10l võimalik olema.