22-06-2006, 21:58 PM
Kaþdy automobil se stane jednou veteranem, nebude-li dřive seðrotovan.
Aspelund7 Kirjutas:... lapsepölv töölissööklas, kus 1 rubla eest sai nii supi, prae kui magustoidu..
Regardman Kirjutas:Kas keegi ETKVL-is valmistatud kätekuivatus sooja õhu puhureid mäletab ?mul peaks olema selline riistapuu kuskil garaazi nurgas täitsa tutikas muide.
Vanasti oli neid pea igas avalikus WCs. Nüüdseks on asendunud nood uutega.
Kooli tööõpetuse klassis veel 2 sellist alles, 1 veel toimis tänagi (1979 vl.) .
muuseumipapa Kirjutas:paide kutseka polügonil on ka sellised ehk annavad mõne ära kui ilusti küsida.valdo Kirjutas:Aspelund Kirjutas:Aga kas keegi mäletab neid torujaid plekist prügikaste, mis (era)majade juures enne konteinerite tulekut seisid? Sellise terava tipuga kaan peal?
Mul praegugi sellised.
Kui kellelgi peaks neid 2-3 üle olema, siis paluks varjupaigale broneerida. Oleks nii nostalgia atribuudiks kui ka oma otsest ülesannet täitmas piknikunurgas.
mesamees Kirjutas:Regardman Kirjutas:Kas keegi ETKVL-is valmistatud kätekuivatus sooja õhu puhureid mäletab ?mul peaks olema selline riistapuu kuskil garaazi nurgas täitsa tutikas muide.
Vanasti oli neid pea igas avalikus WCs. Nüüdseks on asendunud nood uutega.
Kooli tööõpetuse klassis veel 2 sellist alles, 1 veel toimis tänagi (1979 vl.) .
Martti Kirjutas:Täna sorteerisin vanaraua hunnikust välja ühe nõukogude ajal toodetud käru ja kaks muruniidukit. Minu arvates igati säilitamist väärt atribuutika, praeguseks juba kuiva ja hästi tuulduvasse kohta paigutatud.
zazik Kirjutas:Kui mu kadunud vanatädil veel Muugal suvila oli, siis olid seal täpselt samasugune käru ja samasugused niidukid. Üks niiduk oli X käepidemega ja teine sirgega. Töökindlus polnud neil masinatel sugugi kiita, parajad õnnetusehunnikud olid (kuigi süsteem iseenesest suhteliselt elementaarne)X-käepidemega on uuem, ja teine vanem, mille kohta annab tunnistust ka säilivus. X-käepimelisega saab veel isegi muru niita, aga see on parajalt vaevaline tegevus on, kuna kummiratas mis veab lõikurit ringi kipub kinni jääma. Oleksin pannud niidukitest paremad pildid, aga ei suutnud neid piisavalt väiksemahuliseks teha, ehk kunagi hiljem saab neid näha kui galerii uuesti käima saab.