Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Ega need kettad just ilusad välja ei näe .Aga Sa tead isegi kuidas neid kasutada ,et seadusepiiridesse jääda.
Maine:
42
09-09-2006, 22:01 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-09-2006, 22:09 PM ja muutjaks oli
PETSS.)
Asi tolles ongi ,ma nagu kits kahe hainakuhja wahel.Nii bussi kui ka LKW tööl omad head ja wead.Miskipärast kisub ikka rohkem sinna bussi poole ja need saavad tõenäosusegga olema TAKi bussid.Kasutaja guits 112 ga nõus ,et alati ei pruugi ma olla just kõige parem teenindaja nende salongis wiibiwate härraste ja prouaste vastu.Aega veel mul mõtlemiseks on.Litsalt mul ajas s---a keema reedene päew kui üksinda sai Viimsisse viia 6,5 tonni põrmandu plaate ja need sääl ka üksinda maha wõetud.Ja nagu alati polnud koha pääl tõstukit ja mahawõtmis koht mulle muidugi negatiivse kallaku peal.
Maine:
42
Mul rekka teema läbitud.Omajagu huvitaw ,sai palju näha.Nüüd sõitmisega weel lihtsam ,piirid praktiliselt kadunud.Soovitaks guits112 le küll.Aga tööandjat walides ole ettewaatlik.Issanda loomaeed nagu kõik teawad kirju.
Maine:
42
10-09-2006, 20:15 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-09-2006, 20:55 PM ja muutjaks oli
PETSS.)
Kõike ilusat ja helget tulevikku lubatakse senini kui oled sõlminud töölepingu.Ja esimesel palgapäewal selgub kurb tõsiasi ,et sa pole see midagi väärt.Ole üldse õnnelik ,et sa tööd saad.Mul õnneks waid üks selline kogemus oma 24 aastase staazi jooksul.Ja seepärast kahtlengi.Ära tulla töökohast lihtne aga katsu sa uus leida.Ja kui leiadki siis mõne aja jooksul selgub,et sa ei sobi või endale ei meeldi.Siis oled kõigest ilma,juhul muidugi kui endine peremees tagasi ei võta.Palun minust nüüd mitte walesti aru saada ,need lihtsalt minu mõtted sellest kui ma tõesti peaks bussi peale minema.
Postitused: 449
Teemad: 34
Liitus: Jul 2006
Maine:
5
egas selle töö leidmisega ka raske ole , pane aint kuulutus ,et omad BCDE juhilube....irw akkasin könesi ignoreerima
Postitused: 1,083
Teemad: 207
Liitus: Sep 2002
Maine:
0
Ma siin loen mehed teie arvamisi ja tuli tahtmine küsida (vabandan kui see küsimus on naiivne): aga kas teil seda võimalust ei ole, et hakata ise peremeheks-osta või liisida kasvõi peetud masin ja hakata endale ise palka maksma? Või liisida "upitaja"-olen ise kogenud milline nõudlus on praegusel ajal sellise tõsteteenuse järele, või bobcat, vms.
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
Maine:
42
12-09-2006, 21:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-09-2006, 21:36 PM ja muutjaks oli
PETSS.)
Auto5-10 aasta wanuse wõid ju omale Euroopast leida (probleeme ja lisakulusid võib tekkida juba arwelevõtmisel kui siinmail puudub tüübikood,minu jaoks arusaamatu asi ,mujjal EU saab auto sõita siin mitte) ja põhiline püüa otsida sellist klienti kes sulle normaalselt maksaks.Ja siis peaks olema juba kaks autot ,et oleks toine kohe wõtta kui edimesega midagi juhtub.Need lepingud ka suhteliselt karmid.Tundub siiski ,et see asi midagi ikka sisse toob.Kas nüüd miljardeid aga midagi ikka(vaadates oma tööanjat kellele pole minu poolt küll ühtegi etteheidet).Ise küll ei riskiks sellise asjaga tegelema hakata.Ja katsu sa praegusel ajal leida omale normaalset juhti.See suht probleemne.
Postitused: 1,442
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
afaik toimib see ise tegemine siis, kui sul on kindel- väga kindel- ja pidev tellija olemas. Lähisugulane otsustava koha peal või muidu väga head isiklikul tasandil suhted.
Ise kuskilt midagi otsida... ma olen seda ligidalt näinud mitmeid aastaid ja tundub isegi kõrvaltvaadates nutune. Praegu käib inimene väljamaal tööl ja ei kurda millegi üle. Kodus vaat et rohkemgi kui 'isetegemise aegadel'.