14-04-2006, 19:12 PM
Otseselt ei lähe küll siia teemasse, kuid Järvel siis selline
Aga nagu juba ütlesin, hoia silmad ja kõrvad lahti !
Üks 2001a Busso ongi ainult.
maniwald Kirjutas:Otseselt ei lähe küll siia teemasse, kuid Järvel siis sellineNende aparaatide kohta on meil selline teema: "Autotõstukid"
Sillu Kirjutas:Saaremaal kindlaks tehtud ühe tõstukiga Patu 5000 MTZ-80 olemasolu. Traktoril järel siis haagis 2PTS-6:See on minu naabrimehe masin, vana murdis jala, masin seepärast väheke hoolitsemata.
Martti Kirjutas:27.09.2006 töötas Ida-Virumaal Maidla vallas Maidla silla ehitusel КАМАЗ kraana, mille nool koosnes kolmest osast. Mina nägin КАМАЗ-i baasil olevat kraanat igatahes esimest korda.
EdR Kirjutas:Kamaz kraanad on Eestis üldse ühed haruldused alati olnud. Ühte tean,Tapal Leina tn Universal Industriesi käes on üks selline. 3 aastat tagasi oli,kas nüüd ka,pole teada kuid territooriumilt see välja ei sõida.Suvel seal käies ei hakand silma.
Regardman Kirjutas:Ma ka ei näinud,kui tänavu Juunis seal värava juures kondamas käisin. See kraana oli alul Põltsamaa filiaalis,kuid see kolis kõigiga Tapale üle. Juba 4 aastat tagasi räägiti,et tollel kraanal pole pidureid,tulesid ja veel üht-teist. Kas see ka alles veel on,pole ka mul teada.EdR Kirjutas:Kamaz kraanad on Eestis üldse ühed haruldused alati olnud. Ühte tean,Tapal Leina tn Universal Industriesi käes on üks selline. 3 aastat tagasi oli,kas nüüd ka,pole teada kuid territooriumilt see välja ei sõida.Suvel seal käies ei hakand silma.
MartinL Kirjutas:Üks isend Ahtri tänaval tööhoosMainimist väärib selle kraana mootori (V12?) omapäraselt ilus hääl.
Martti Kirjutas:MartinL Kirjutas:Üks isend Ahtri tänaval tööhoosMainimist väärib selle kraana mootori (V12?) omapäraselt ilus hääl.
-AsjaPulk- Kirjutas:Kas sinu arvates on MartinL-i lisatud pildil КАМАЗ?Martti Kirjutas:MartinL Kirjutas:Üks isend Ahtri tänaval tööhoosMainimist väärib selle kraana mootori (V12?) omapäraselt ilus hääl.
KamA3'idele on tavaliselt ikka V8 paigutatud.