25-11-2006, 18:46 PM
Kas 67 aasta planeta 2 on kroom veljed originaalis või on singitud kodaratega?
zyndapp666 Kirjutas:67.a. Planeta-2 on värvitud veljevõrudega (tsikliga sama värvi) ja nii kodarad kui ka kodaraniplid on tsingitud
TimmThaler Kirjutas:...kummad ma teha lasen kas kroomveljed või siis tsingitud kodaratega ja värwitud võrudega...Vist peab veel korra kirjutama, et kõigi mudelite kodarad on alati tsingitud.
indrek Kirjutas:Rummukatteid leidub minu käes kolme eri sorti - alumiiniumist, raudplekist tsingitud ja raudplekist kroomitud. Luksmudelile kuuluvad kroomitud katted.
klaabu Kirjutas:Kas rummukatete mõõdud on samad? Mitme triibuga need on?Alumiiniumist ning kroomitud katete mõõdud on samad. Alumiiniumvariant kuulub kindlalt teise seeria värvitud pöiaga Planetale.
klaabu Kirjutas:... tagumised "tiivad", mida osadel pole. On see tingitud nn. luksmudeli iseloomust, aastaarvust või erinevates tehastes tegemisest...Niipalju tean, et 69. aasta tavamudelil neid ei esinenud. Kas korvil leiduvad nende kinnituseks lisa-auke?
ats97 Kirjutas:OT:kuram ma ei saa aru, miks noored kasutavad V asemel W tähte. Minu jaoks on see debiilne ja ebasünnis!