ahjakas Kirjutas:Kas ostsid vene laagrid,või laksid lääne toodangule ja kvaliteedile üle?
Kuna teen ratast oma, mitte kellegi teise kalli raha eest, siis sai laagrid pooleks ostetud, väntvõllile panin Skf-id. Käigukasti läksid vene laagrid. Kõik laagrid on uued ning kogumaksumus peaks jääma sinna 60 eegu kanti. Küsite kuidas? Tutvused
kinky Kirjutas:Vaatan, et oled igast vahvat pudi ostnud ja uued sõrmed, aga oled kindel, et kepsu kolvipoolseid vaskpukse ei peaks ära vahetama?
Vaskpuksid ei hakanud silma piltidel.
Et kui uued sõrmed vanadesse puksidesse sobivad ja tiksuma ei hakka, siis ok, aga igaks juhuks küsin, et kui suurem lammutamine käsil, siis võiks seda aspekti ka silmas pidada.
Hiljuti sai kasutaja taaviga üks Iz-ide nö. remondimanuaal pdf-iks keeratud, et selle uurimine peaks ka asju selgemaks tegema.
Eelmainitud manuaal asub http://tazavi.planet.ee/tsikkel/ish%20re...manual.pdf
Tean, et sa mu kõrval ühikas elad, et võiks miski õlle teha või paar kolmanda baaris näiteks ja siis pajatada ning seletada mida ja kuda, mis arvad?
Andrus Viil
5204943
Mõtlesin nende kepsupukside vahetusele ka, aga ei hakanud enneaegu ostma kui kindel, et vanad läbi. Tundusid teised suht kõbusad. Nüüd kodus proovisin, tegelikult on vaja vahetada, see on nüüd tegelikult päris suur lisatöö, aga kuna mootor ikka poolenisti laiali, siis ei ole probleemi vast.
Selle manuaaliga olen õnneks juba kursis

, sai teist veidi sirvitud ka, pealegi on mul neid motoraamatuid nii mõnigi juba!
Õlle mõte on vägagi tervitatav, hetkel on küll sess aga nagu see anektootki räägib "...alati on ruumi veel ühele õllele"
Eks võtan see nädal vast ühendust, võiks veidi heietada küll
Mootorist: käigukast koos, rohkem polnud aega, seegi võttsi natu liiga kaua.