http://www.chromem3.com See M3 on tehtud on tehtud tehnoloogiaga ,mida mina Eestis pakkuma hakkan.
Selle alsacorp iga oldi asja le suht lähedal ,kuid mitte õigel teel.Mina võtan kaupa sealt ,kust alsacorp võtab toorainet.
See värv ,mis vastab sellele mirrachromile on mul kodus reaalselt olemas ning sellega jääb tulemus kuskile sinna poleeritud alumiiniumi ja kroomi vahepeale.Sobib rohkem muudele asjadele nagu näiteks reklaamifirmadele valgusreklaamide tegemiseks.
Siin foorumis pakutav asi EI OLE VÄRV.Tegemist keemilise protsessiga ,mille tulemusel kaetakse pind õhukese metalli kihiga ja lisa kaitseks läheb peale veel lakk.Ka ei väidagi ,et minu pakutav asi on parem kui galvaaniline kroom ,pigem alternatiiv ,kui ei ole võimalik kasutada galvaanilist kroomi.Näiteks on vaja teha plastdetaile või on näiteks stange saanud tugevalt kannatada.Sel juhul piisab koha pahteldamisest ,kruntimisest ja mina saan seda juba kroomida.Ja kindlasti on ta ka odavam kui galvaaniline kroom.
Ja Eestis ei ole võimalik kuskilt seda asja tellida ega ka seda mirrachromi.On olemas Sikkensil värv nimega argentum ,millega jääb pind poleeeritud alu sarnane ja on ka Standoksil veebaasil kroomvärv ,mis ei saa ligilähedale isegi sellele Mirrachromile.
Ja tõepoolest olen ma sellest juttu teinud pea igas autodega seotud foorumis ,aga kuidas muidu ma ikka teavitan ,et selline asi saabumas.