kui omanikku ei häiri siis räägiks natukene selle masina ilmavalgele toomisest...selle auto lugu
olid siis ajad sellised kus tärkas huvi vanemate autode järele.Esimene isu kupee opeli vastu tärkas pärast oma esimest opel manta omamist,kuju sõidumõnu olid määravad..
ühel ilusal suvepäeval helistas sõber ja ütles,et läheb ühte väga kihvti masinat vaatama...masin millest ma suhteliselt veel midagi ei teadnud oli paugust ka minu lemmikuks saanud... soetanud 13000 eek eest commodore A Coupe tekkis ka minul märg unistus sellise masina omanikuks saamise üle..Ühel kenal päeval Mustamäel sõbraga garaaZi ees commodoret putitades astus ligi venekeelt kõnelev pensionäär kes tundus väga huvitavat asjast ja kuna mina olin ainukene kes jagas vene keelt siis sai pisut juttu aetud.Selgus,et vanataadil vedeleb garaazis samasugune aga c kerega kupee rekord...huvi oli suur aga ootused ilmselt mitte nii suured.Telefoni nr. saadud ja vaatama minemise aeg kokku lepitud!

ühel laupäevasel päeval vara hommikul olin platsis Lasnamäel Pae tn. maa-aluste garaazide juures..vanake oli seal valvur ja juhendas meid oma garaazi boksi... see pilt mis avanes pani karbi kinni nii minul kui ka minuga olnud sõpradel...uksed avanesid ja seal ta oli täies hiilguses pukkide peal..ei osanud lausa sõnagi paetada vaid mõttes kõlkus üks tahe see auto endale saada.kohe tuli ka minupoolne pakkumine 5000 eek..millele sain mulle meeldiva nõusoleva vastuse.Auto olevat eestis aastast 80 ,mil anti palju ja lihtsakäeliselt meremeestel luba linnapilti ilusamaks tehes välismaa auto tuua.Enne ostmist lubas vanake veel,et ei saa autot enne kui vahetab esipiduri tihendid ära (suhteliselt aus vana)..
järgmisel nädalal olin tagasi juba treileriga.. ja sain ka esimest korda sõita selle niiväga tahetud masinaga.
Esimene probleem tekkis ARK-s kus väideti ,et ei saa paberites olla 73. kuna toodeti neid kuni 72. ja suure jamamise peale lubati asi ära vormistada.Niisiis sai taat 5000 eek ja mina sõidutasin treileril peal rekordi koju..
ülevaatus läbi ja oli vaja käia ülevaatusel...kui keegi oleks näinud neid pikki nägusid kelle taip ei leidnud ühtegi vigast asja ja auto läks läbi puhtalt.Vahepeal sai muretsetud commo a kupee ja rekord C cupee varuosadeks.
Mõnda aega sai liigutud selle masinaga ja tekkis suur isu (elu loll tegu) lõhkuma hakata.. vahele tuli 3,0E senaatori pealt
ja 1,9S rändas müüki... mootori tarvis sai lõigatud käigukasti koda, et 5-ne getrag kast ära mahuks...ütleme,et kuidagi sai asi ka toimima (sõitsin ikka mõnda aega) ja sealt maalt lõppes minu viitsimine ära...masin sai müüdud peale 2 aastast omamist...
jõudu ja jaksu...soovides