14-03-2007, 16:14 PM
nr 5, 7 ja 8
5. on natuke kolhoosilik logo, seega kõige teemakohasem...
5. on natuke kolhoosilik logo, seega kõige teemakohasem...
Mister X Kirjutas:Segaks veel korra vahele varjupaiga logo teemal. Nagu näha, saab nr. 14 tõepoolest suurima arvu heakskiite. Vaatasin seetõttu seda logo uuesti: seal on hästi tabatud vanatehnika retroolemus ja Gaz 51 on iseenesest kahtlematult marginaalse staatusesümboliga uunikum.Kuidas saad aru lausekatkest-"... ja Gaz 51 on iseenesest kahtlematult marginaalse staatusesümboliga uunikum."
Siiski võiks logo ühest-teisest küljest parandada, on kuidagi liiga tume ja hämune... Kui lähtuda siinkohal esitatud kolme värvi nõudest, siis siia sobiks hästi meie rahvuslipu trikoloor: sini-must-valge. Niisugust värvi kannab ka automoto.ee märk.
TAR Kirjutas:Autasusid jagab järgmises postituses muuseumipapa.
TAR Kirjutas:Loeme hääled kokku:Täpsustuseks: idee nr19 autor Meelis Tamm (mina), foorumis sm.Poljakov, ja nr20 ilmselt Märt Karu
Enim hääli kogunud logokavandiks kuulutame töö nr. 14 (autor Mati Tamm, hääli kokku 73 tk.).
II-III koht läheb jagamisele tööde nr. 5 ja 7 vahel - mõlemad kogusid 27 häält (autorid vastavalt Jaan Kelner ja Rando Aav)
IV koht kavandile nr. 9 (autor Priit Viljaste, hääli kokku 26 tk.)
Järva-Jaani vanatehnika varjupaik tänab kõiki kavandite autoreid ning hääletajaid (98 hääletajat andsid kokku 251 häält). Siinkohal avalikustame ka kõikide kavandite autorid: http://varjupaik.jjts.ee/logokonkurss/Autorid.txt
Autasusid jagab järgmises postituses muuseumipapa.
miniest Kirjutas:5, 14, 1 oleks minu varjant.
Style Kirjutas:Kas ka salvestatud keegi sai? Endale ei sobinud ükski aeg: esimesega oli veel padi pea all ja teisega töö peas.
Regardman Kirjutas:Minu arvates ka üsna kummaline, et kordus on esmakordsest eetrisolekust ainult paar tundi hiljem - hommikuti tööleruttavate inimeste jaoks ei päästa see niikuinii midagi. Minu tööaeg näiteks algab 6.00, seega kodust lahkuma pean niikuinii ca hiljemalt 5.40. Teine lugu oleks kordus mingil õhtusel ajal.Style Kirjutas:Kas ka salvestatud keegi sai? Endale ei sobinud ükski aeg: esimesega oli veel padi pea all ja teisega töö peas.
Ma mõtlesin, et antud lõik ikka etv24.ee-sse jõuab aga nihujaadki...
Hommikul ei olnud ka võimalust vaadata.