24-02-2007, 16:42 PM
kalevpoeg Kirjutas:Seda galeriid olen juba kaenud ja seal oli küllaltki vaene pildi kogu. Ja mingi 1947 aasta kollane Saku Pilseni sildi pilt on mul olemas, kas sellest on ülal jutt?Jutt on selle kohta:
kalevpoeg Kirjutas:Seda galeriid olen juba kaenud ja seal oli küllaltki vaene pildi kogu. Ja mingi 1947 aasta kollane Saku Pilseni sildi pilt on mul olemas, kas sellest on ülal jutt?Jutt on selle kohta:
Telc Kirjutas:Taaskasutuskeskuses müügil kompuuter "Juku". Pealtnäha komplektne, hind 500.-
Telc Kirjutas:Taaskasutuskeskuses müügil kompuuter "Juku". Pealtnäha komplektne, hind 500.-
)
Regardman Kirjutas:Ei tea kas õige siin küsida, kuid kuhu ja millal ilmus nõuka-ajal meil esimene turvakaamera ? Ning kus kohas oli esimene valgusfoor Eesti NSVs ?
) töötavad tänaseni.
Esimene foor ilmus sinna juba 70ndatel, igatahes varem, kui Valga linna. Samas on ja oli Petseri Valgast/Valkast tublisti väiksem ning ka väiksema liiklusintensiivsusega. Ei tea, kas fooride paigaldamine kuulus mingitesse rahvamajanduse kavadesse või mis, igatahes Petseri esimesel fooril ei paistnud küll mitte mingisugust otstarvet olema - see asus ristmikul, mille üks haru oli lausa kruusatee. Foor asus kesklinnast Tartu poole suunduval tänaval, tänava nimesid ma kahjuks ei tea.keskealinevanur2 Kirjutas:6) Maanteedel olnud fooridest meenub ajutine foor Kasari jõe sillal, kui seda remonditi. Ega ta nii väga "ajutine" polnudki, terve suve oli ta seal kindlasti, kui mitte kauem.
mrali Kirjutas:Kasari vanal sillal oli foor ikka väga pikalt: