21-05-2007, 18:44 PM
kas saaks lube teha nii et l2hen teen eksamid 2ra ja saan 19 dets 2007 k2tte. olen kuulnud et olen praegu 13,5 a. vana ja saan load 2ra teha.?
Raadi Kirjutas:...tuleb v2lja et ainult 5 lehte 6ppida
Diesel Znake Kirjutas:Kas sa sis tahad rohkem õppia?
valdo Kirjutas:Niisuguseid asju, nagu rolleri load, pole olemas - seega Sa neid teha ei saa. Olemas on jalgratta, mopeedi, mootorratta, auto, lennuki, rongi, helikopteri ja kosmoselaeva loadKust neid viimaseid saaks ?
andris Kirjutas:Minu maja taga asuvast 51.-st Juri Gagarini nimelisest kosmonautikakoolist.valdo Kirjutas:Niisuguseid asju, nagu rolleri load, pole olemas - seega Sa neid teha ei saa. Olemas on jalgratta, mopeedi, mootorratta, auto, lennuki, rongi, helikopteri ja kosmoselaeva loadKust neid viimaseid saaks ?
Raadi Kirjutas:kas saaks lube teha nii et l2hen teen eksamid 2ra ja saan 19 dets 2007 k2tte. olen kuulnud et olen praegu 13,5 a. vana ja saan load 2ra teha.?
Raadi Kirjutas:kas saaks lube teha nii et l2hen teen eksamid 2ra ja saan 19 dets 2007 k2tte. olen kuulnud et olen praegu 13,5 a. vana ja saan load 2ra teha.?
Raadi Kirjutas:Aga kas keegi teab kust leida mida peaks 6ppima rolleri teooriaks. k2isin ARK-s ja googles otsisin ikka ei leidnud. wõi sellist asja polegi we? ma nagu eriti ei taha tervet raamatut l2bi jugeda ja tuupida. tuleb v2lja et ainult 5 lehte 6ppidaMõtlesin tükk aega kas kirjutada järgnevat või mitte aga tundub, et pean...
korvimees Kirjutas:Siit minupoolne sõbralik soovitus. Algatuseks tee liikluseeskiri korralikult endale selgeks ning alles siis tee load. Sellised juhid ,kes ei jaga liiklusest "ööd ega mütsi" on ainult teistele nuhtluseks.
roger Kirjutas:saab kül kui oled 13,5 saad teha eksami..
ma ei tea kas enam kehtib aga kui sul on olemas jalgratta load saad teha ilma kirjaliku eksamitta.