Postitused: 398
Teemad: 41
Liitus: Aug 2003
Maine:
0
Mis mootor tal on? Mäletan, et 1,8 gti oli nagu loom selle kerge kerega.
Siin kasvab eesti meeste sugu ja sammub vabadusele, siin kasvab priskelt eesti neiu ja sirgub eesti mehele!
Postitused: 5,871
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Kas 1978 polnud mitte veel metallstanged? Minu mäletamist mööda tulid plastid alates 1979. Mis tuled tal taga on? Laiad/kitsad?
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 307
Teemad: 86
Liitus: May 2006
Maine:
0
mootorik on 1,6, taga on wanema tüübi golf 1 tuled (kitsamad ühesõnaga), stanged peaksid originaalid olema. Keevituse kohapealt niipalju et ma usun et kui ma olen ta laiali võtnud siis ootab mind wägasuur tõõ seal. aga eks reedel paisab ennem ei saa jaole, tuleb tõõl käia et golfi teha:d
Ehita, sõida, naudi
Postitused: 5,871
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Golf I tehti ka 1,6-se, 1,7-se (USA ja Kanada) ja 1,8-se mootoriga, aga nende mootorid nägid sutsu teistmoodi välja kui teema alguseks oleva sõiduki kapoti all.
Õige 1,6-ne/1,8-ne on selline:
http://www.der-pirelli.de/Zeitschriften/...2/op_e.jpg (lehel allpool).
Konkreetselt pildil on GTI variant sissepritsega. 1,6-ne karbussmootor on sama, erinevad blokikaan ja sisselaskekollektor.
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
0
Ok. ju ta siis on 1,3 :p, igatahes nädalavahetusel oskan täpsema infi edastada.
Ehita, sõida, naudi
Postitused: 38
Teemad: 0
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Targutaks kah vähe selle Golfi teemal
Esisatnge küljes peaks käima plastist läikega liist stange ülemise ääre lähedal soone sees.
Stange küljes olev spoileri moodi asi tundub võõras, midagi sarnast aga väiksem oli mälu järgi espõlle alumise serva küljes.
Stange all olid udutuled (ei pruukinud olla kõigil mudelitel) ristküliku kujulised Hella tooted.
Küljesoone sees näikse olema teip, ka seal oli minu kunagisel Golfil liist mis oli kooslus mustast plastist ja roostevabast terasest.
Tagumiste porikoobaste servade eesmisel osal olid peal plastist katted.
Tagaluugi alumist serva mööda jooksis kah plastist läikega liist.
Selliseid suuri ilukilpe ei olnud, velje keskel olid mustast plastist kapslid VW logoga ja iga rattapolt oli kaetud mustast plastist kübaraga.
Maine:
0
ei istemd lähewad nahatamisse nagu ka kogu salong, liistudekohapelat niipalju et ei pane neid külge , kuna ei ole neid , ja koopa laiendid golf gti omad on tulekul juba.
Ehita, sõida, naudi
Maine:
0
aga kas olete sada protsenti kindald et eoi võinud olla selline rool nagu mul on?
Ehita, sõida, naudi
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Sul on golf 2 rool.
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Maine:
0
ok tänan. täna sia onuga räägitud, et reedel tuleb ja waatab kere üle et mida osta waja ja kui palju tõõd on , saab siis lõpuks alustada.
Ehita, sõida, naudi
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Kui Sa veel
www.vwklubi.org liige pole, siis liitu.
Ise plaanin esimeseks autoks osta ka VW, Corrado
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Maine:
0
nonii. pilte pole kahjuks veel ,aga masin sai seest tühjaks tehtud, (armatuur jäi aint sisse), põhi on kõvasti hullem kui algul arvasin. pool põhja tuleb kindlalt uus teha , uued küljekarbid tuleb panna, taga ja esi tiivad. Ja veel mõningad väiksed keevitused. Nüüd mõtlen mis edasisaab, sest tõõd on ikka kõvasti rohkem kui algul lootsin. Esmaspäeval plaan akata uusi juppe sebima valgast.
Ehita, sõida, naudi