oskab keegi selle kohta midagi head või halba kosta.
palju kütet võtab ja mis bensiiniga töötab.
kust sa tänapäeval A-76 võtad?Keegi "neste"mees teadis rääkida,et Futura pidi olema pliiasendaja aga loodussõbralikum variant.Ei tea oli see õige jutt.Olen veel kuulnud,et kui tahad 95 sõita,siis peab surveastet tõstma so.silindripead madalamale laskma.
Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
selliseid väikseid aiatraktoreid veel teisigi marke?
mul on üks taoline maal aga pole õrna aimugi mis mark vms, põhimõte on igaljuhul sama, heinaniitjat saab kah külge panna ette...aga tollel selline mure et sädet pole kontakti vahel...
mootoril oli peal igaljuhul mingi tsikli karpa jms...ehk kuskil pilte kust ma saaksin endaoma välja eristada?
see on äkki tsehhi MF-70,selline punane.
sellel käib magneeto hooratta sees,mul selline täiesti olemas.
Maine:
7
pilti pole näidata? punane on küll muidu jah
Maine:
7
bena paak sama aga muidu on teistsugune, esiots pole nagu tühi vms, seal kah midagi, ja mootor oli minul täpselt rataste suhtes keskel...
Postitused: 328
Teemad: 13
Liitus: Feb 2006
Maine:
3
Kas MF-70nele saab ka kartulimutti ja mullafreesi paigaldada?
Postitused: 114
Teemad: 2
Liitus: Oct 2005
Maine:
1
Kartulimuti kohta ei tea, aga frees on talle olemas.
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Kuna teemapüstituses oli juttu MTZ 05-st,siis jätkaks tollega.Omal neid lausa 2tk. Üks uuema olemisega ja teine rohkem töötanud.Ega ei oska neid nii kiita ega laita,tüüpiline vene värk:mõni asi suure tugevusvaruga,teine samas vaatamata oma suurusele ja robustsusele ikka laguneb.Kasvõi eelpool nimetatud käsistarter.Minu uuemal traktoril ei taha ka käigud hästi lülituda,ju on "sisse kulumata".Hoolimata puudustest on nad jõulised ja tõmbavad oma suuruse kohta käru väga hästi.Hea lisa on ka difrilukk.Vaatamata kõigele plaanin ma nad mõlemad koos käru ja muude riistadega maha müüa-lihtsalt puudub vajadus nende järele.
Postitused: 52
Teemad: 23
Liitus: Jun 2007
Maine:
0
Tere.Küsimus ka MTZ 05 kohta,et kuidas vahetada siduriketast ja mis masina analoog kettaid saaks kasutada?Millises järjekorras peaks demontaazi teostama et hiljem oleks kerge kokku panna.Kas on ka mingeid spets võtmeid vaja kasutada.Ehk on keegi sellel alal kogemusi juba saanud.[/font]
Postitused: 859
Teemad: 132
Liitus: Mar 2005
Maine:
1
20-07-2008, 20:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-07-2008, 20:04 PM ja muutjaks oli
Killer666.)
sohver Kirjutas:mis masina analoog kettaid saaks kasutada?.
asjast ei tea halli tilligi , aga kuskilt siit foorumist lugesin
agaa Kirjutas:Niisiis. Kepsusaaleks (remontmõõduks) sobib Honda Civic 1,3 84.a. masina raamsaale.
Siduri kettad on Minski 125cm motika omad
edit:Otsing aitab
Pole midagi targemat teha
Postitused: 8
Teemad: 1
Liitus: Sep 2012
Maine:
0
Kui kellelgi on probleeme käigukastiga MTZ 05, siis saan aidata
Endal oli probleem, käigud ei seisnud sees, mõni käik ei läinudki sisse, suurem lohk ja hüppasid välja sõidul.