Postitused: 148
Teemad: 8
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
Ütlesin ma et just suna nii nimetatud mopeedur seda mulle rääkima peaks.
Kasva mähkmetest välja siis tule siis seletama!!!
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
[quote]minaise: P.S. ma tean jah et ma pole siin foorumis ainuke mopeedur... [quote]
ma arvan et ei maksa kah kohe niimodi, palunvabandust kui ma su tundeid riivasin or something aga se oli lihtsalt minu arvamus ja ma arvan et seda on kõigil siin foorumis lubatud avaldada, mistahes vanus, või suurus okei??
by the way oled sa minust vähem kui kuu aega vanem niiet võibolla ei maksa niiviisi hüppama tulla eksole..
no offence just clearifying
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Maine:
0
Ok ära sa siis ka teinekord taidlema hakka
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
sae jah ribisid maha ja hakkad nägema, kuidas sul mootor hakkam kinni jooksma nii mis koliseb. forsseeringu üks alaliikidest on jahutuse suurendamine. praegu aga on tegu just vastupidise efektiga.
a ja keegi tark võix õelda..kuda seda jahutuse cm3 arvutada et see temperatuur pysix sama kogu aeg..
Maine:
0
aga kas see ei teeks võimu juurde kui keevitax silindrile ribisid kõrgemaks või muud sellist. see peax ju ülekuumenemist vähendama???:???
Maine:
0
Üx Delta mees tahab oma delta paaki vedelat eetrit kallata...
Mis ohud sellega kaasnevad?:??? ----/
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
see täpselt samatark tegevus kui ribide juurdekeevitamine... ainult selle vahega... et neid ribisid keevitades sa ehk ei lase kaant kõveraks ja ei riku mootorit ära...