06-05-2008, 13:16 PM
Tomm7 avaldas märtsis ka soovi liituda,kui ruumi on.
Gaz m20 Pobeda
, kuid see nimi oleks väääga mitme küsimärgiga. Idee näis talle meeldivat ja mainis et pani päevad endale kirja.
Nimelt on lugu selline, et see, kas mu aparaat sõidab, selgub täpselt viimasel hetkel või natukene hiljem
PETSS Kirjutas:Hind esialgu siis:bussi üür 26000+ 7000 küte.Ja bussijuhi ööbimiste eest peab ka hoolt kandma.Teemaksudest sõbralikes vennaswabariikidest pole küll kuulnud ega ise kogenud.
oxygen Kirjutas:Ma siis kasutaks juhust ja pakuks end üht neist kohtadest täitma.
PETSS Kirjutas:Lähitulewikus peaks sõiduraha kogumist alustama.Ei meeldi kui asjad jääwad viimasele minutile.Eks juunis tuleks kogumisega alustada, siis tööinimestele jääb aega raha ka teenida ületundidega töötades või on palk niigi piisav ning minu arust kasvõi kahes osas: juunis pool ja juulis pool. Kes on Ikaarimeeste käest summat uurinud, oskavad ehk täpsemat summat per nägu öelda.
PETSS Kirjutas:Teadjamad kõnelewad ,et teemaks waid kiirteedel.Siis peaks seda maksma vaid sõidul Wilnius-Kaunas .Lähitulewikus peaks sõiduraha kogumist alustama.Ei meeldi kui asjad jääwad viimasele minutile.Vabandused siinkohal PETSSi ees! Meil oli sellest teede maksust juttu ja mina andsin talle ekslikku informatsiooni, sest ma ise ei olnud ka nii täpselt kursis, nagu nüüd välja tuleb.
oxygen Kirjutas:Kui 26000+7000 ja nimekirjas on 30 inimest, siis tuleb bussi eest ainult 1100.- per kärss.See summa liiga ilus ,et olla tõsi.Pessimist nagu olen.Oleks tore kui 20 sõpra kokku saaks.Siitpoolt 3 osalejat endiselt tulemas.
oxygen Kirjutas:Kui 26000+7000 ja nimekirjas on 30 inimest, siis tuleb bussi eest ainult 1100.- per kärss. Ma ei tea kui suuri raskusi sellise summa leiutamine võiks tekitada. Muud kulud on muidugi omaette ooper. Ma ei oska praegu ette kujutada mille raha veel varem on vaja kokku korjata.