02-08-2008, 13:58 PM
kaks parimat postitust- Valdo ja V6sa.
heilo Kirjutas:...
Mina arvan, et karistus oli õiglane kuni selle hetkeni, kui lugesin noormehe soovist rallil osaleda. Selline käik näitab pigem vastutuse puudumist. Vastutus ei tekkinud ka pärast õnnetust.
heilo Kirjutas:...
Seega pooldan ühiskondliku karistuse varianti aga mitte laibakoristaja ametit. Mina seda teha ei suudaks. Karistuse eesmärk pole närve rikkuda. Karistada saab ka teistsugustel viisidel.
usku Kirjutas:Jurkman ja co, te olete tõepoolest ebanormaalsed. Kui teie õiglustunne mingit pidi riivatud on, siis mõelge, mida te ise maailma parandamiseks ära teinud olete. Tõenäoliselt mitte midagi. Lahmite ja plärtsute ning arvate. Kalkun ka arvas, öeldakse selle peale. On väga silmakirjalik ja lühinägelik kritiseerida teiste inimeste tööd, palka, elustiili. Mitte kellegil ei ole keelatud ise samasugust elu elada ning lihtsam on tõesti vinguda, kui vaeva näha ja ise samasugust elu elada. Tule ja proovi seda tööd, näe asja ka mõne teise mätta otsast ning mõtle elu üle järele. Siin oli üks teine liiklusmõrtsukate teemaline teema, kus ma kogu oma arvamuse kirja panin ja siinkohal seda ei korda. Ütlen ainult, et Te ei ole normaalsed.
usku Kirjutas:Jurkman ja co, te olete tõepoolest ebanormaalsed. Kui teie õiglustunne mingit pidi riivatud on, siis mõelge, mida te ise maailma parandamiseks ära teinud olete. Tõenäoliselt mitte midagi. Lahmite ja plärtsute ning arvate. Kalkun ka arvas, öeldakse selle peale. On väga silmakirjalik ja lühinägelik kritiseerida teiste inimeste tööd, palka, elustiili. Mitte kellegil ei ole keelatud ise samasugust elu elada ning lihtsam on tõesti vinguda, kui vaeva näha ja ise samasugust elu elada. Tule ja proovi seda tööd, näe asja ka mõne teise mätta otsast ning mõtle elu üle järele. Siin oli üks teine liiklusmõrtsukate teemaline teema, kus ma kogu oma arvamuse kirja panin ja siinkohal seda ei korda. Ütlen ainult, et Te ei ole normaalsed.
leek Kirjutas:Laiksoo sai minu meelest õiglase karistuse-ka tingimisi karistus on karistus!Ja katseaeg 2 aastat ehk õpetab noort meest olema ettevaatlik: 2 aasta jooksul rikkumine toob 3 aastat trelle. Ning peale 2 aastat silmad lahti liikumist rikkumiste vastu muudab tedagi väidetava roolis magamise vastu ning erinevate muude EV seaduste rikkumiste vastu.
Kolme hukkunut noore poisi kinnipanek tagasi ei too ja samuti pole mõttet noort elu rikkuda.