Postitused: 1,294
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
Vähemalt esimestel 634 mudelitel kasutati ikka 2926-te, 2802 päritolu või headuse kohta ei oska esialgu midagi arvata. Sa pilti saad sellest teha? Düüse on mõtet vahetama hakata alles siis, kui Sa praeguse karpa konfiguratsiooniga mootorit korralikult tööle ei saa või kütusekulu liiga suureks osutub. Ehk siis mina prooviksin alguses ikka olemasoleva düüsiga segu paika reguleerida.
Käigukasti peaks sobima suvaline väljamaine transmissiooniõli, mina proovin see aasta näiteks Addinoli oma, igas Prismas saadaval.
Postitused: 1,167
Teemad: 87
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Mis haige jutt-" vargad vahetasid rattal raami ära" !!! Kas kett oli ikka korralikult pingutatud ja kõik mutrid kinni?
Veteran.
Postitused: 5,874
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Mõistlik oleks ehk alustada karburaatorist. Tagasilöögi klapp annab ka tulemust, aga korraliku karburaator on tõenäoliselt kiirem ja soodsam lahendus mootori käigu parandamiseks. Kuigi jah, korralikult timmis Iikov pole samuti kehv karburaator.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 773
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
Korralik karbuss ja klapp annavad mootorile ikka VÄGA palju juurde. Seda nii sääreväristaja kui ka näiteks Cþ500 mootori puhul. Tõsi kahepütasel pole seni klappi kohanud, kuid miks ta seal teistmoodi peaks olema.
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Sep 2008
Maine:
0
Erik, mis värvi sa kasutasid kui sa värvisid? Kust saaks originaalvärvi koodi? Minu teada antakse jawa poes selle ergema punase kood, mis ei ole kaugeltki sama, mis on tegelik vana värv.
Postitused: 565
Teemad: 43
Liitus: Dec 2005
Maine:
1
Vana Jawa värvile väga sarnane on RAL3004 või "VOLVO 117". Ka nn. vanadel jawadel oli kerge toonierinevus mingitel aastatel - minu aastast ´71 pärit jawa on nõks heledama tooniga, kui ´67aasta oma, mõlemal originaalvärv.
Postitused: 511
Teemad: 34
Liitus: May 2004
Maine:
0
Räägi mulle paberite saamisest, vöid ps'i ka panna jutu.