Postitused: 338
Teemad: 64
Liitus: Sep 2004
Maine:
5
Väike tuhnimine internetis annab aimu mis filmiga tegemist.
http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=764667
http://www.kustu.com/w2/en:farewell
Uut infot asjaosaliste poolt tulnud pole, jutu järgi midagi ehk toimub.
Kuid millal ja kuidas on lahtine.
Meili busside kohta minuni pole jõudnud. Tsiklimeister lubas homme asjaga tegeleda.
Autod M 408 export, GAZ 21 ja Saab 96 "küülik"
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
Hea oleks küll teada,kas toimub miskit või mitte,kõik on planeeritud reisuks.Selline teadmatus on natike jama.
Maine:
5
No nii, jää on hakanud liikuma.
Seni ainsaks uudiseks on , et Sinise triiubga värskendavalt noorenduskuurilt saabund KUBAN saab filmistaariks.
Ülejäänd tehnika suhtes pole miskit uut kuulda. Kogu ettevõtmise plusspooleks on , et nii mõnigi masin sai kiirelt korda tehtud.
Lootus sureb viimasena!
Maine:
5
Kas on miskit uut infot teiste masinate vajaduse kohta või jääbki ainult Kuban-i vajadus?
Maine:
5
Jaa jaa... Selliste naljade eest võib muhu otsa ette saada. Kuid piduritele seal pool lahte kuluks üks muhk ära küll. Mingisust infot pole juurde tulnud ning tundub, et vist ei tule kah
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Ma ei saa aru, misasja te põete!
See et SMS-laenuga auto kiiresti sõidukorda ajasite, et saaks kuldmünte teenima minna, on pisike probleem. Müüte auto maha ja saate võlad makstud.
Mina lasin ämmal 10ks päevaks enda juurde last ja koeri hoidma tulla ja ei oska nüüd kuhugi jalga ka lasta.
Maine:
5
No nii lolliks ma õnneks ei läinud,et SMS-laenu oleks võtnud,aga ikkagi halb maik jäi suhu sellise tünga pärast.Asja ainukeseks heaks küljeks loen ma seda,et nagunii oleksin pidanud oma volga sõidukorda tegema,sest igapäevaliikur otsustas ära kustuda.Nüüd siis kimangi volgaga ringi niikaua kui igapäevaliikuri korda saan.