07-12-2008, 02:06 AM
Mul hoopis teemaväline küsimus - et mis sinu sellest pisikesest kolmerattalisest masinast saanud on? Pole linnavahel ka teist näinud.
Team saarlased - https://www.facebook.com/teamsaarlased
kalacompany Kirjutas:Keelatud on sulgeda õhutus avasid.Kui nüüd minna tagasi ventilatsiooni teema juurde, siis on selle kohta mõningaid uuendusi.
Seega järeldub, et sinu toonor kärul on siiski olemas sund väljatõmme ja siirdeõhu restid millest värske airi siseneb
motamees Kirjutas:Siit ka küsimus suurele ringile. Kummas kohas oleks lisaistmepaar mugavam/parem/kasulikum? Asukoha valikut palun põhjendada - plussid, miinused.Ma siis panen ka kirja tekkinud mõtted:
hulgus Kirjutas:pildilt loeb välja, et ees 3-ne iste, kas sealt vahelt taha mahub käima?Hädapärast mahub sealt läbi ka. Tulevikus plaan kahene esiiste tõsta rohkem prema ukse vasta. Sealt võidab veel 10cm.
41Degree Kirjutas:*Istmed ette jättes ning keerates näoga sõidusuunda ei mahu tõenäoliselt enam normaalselt kraanikausi ning pliidi ääres askeldama - jälle niru variant*täitsa õige tähelepanek. Pildilt saab umbes ettekujutuse, kui vähe jääb "köögis" ruumi. Ees näha kahene iste.
*Eriti popp variant oleks panna üks statsionaarne iste (seina poole) ja keskele klappiste, mille saaks seisma jäädes näiteks selle statsionaarse ...
Janka Kirjutas:Räägi, mitu kohta bussi plaanid.No mida rohkem, seda uhkem - muidugi mõistlikkuse piirides. Magama saab inimesi panna ka põrandale, telki, mis iganes. Istekohti hiljem enam juurde ei saa. Vähemate inimestega, pikemale sõidule minnes, saab ju istmed välja visata või tühjaks jätta.
Ma olen aru saanud, et niipalju kui on magamiskohti, tuleb ka reisiks istumiseplatse, või on sul teised plaanid?
heikson Kirjutas:Soovitav oleks registreerida kaubikust ümber 6 kohaliseks maht universaaliks, ikkagi sõiduauto. Sel juhul on kindlustus ja laevapiletid tunduvalt odavamad. Päris matkaautodel kiputakse laevas lisatasu nöörima.
marauder Kirjutas:Mul isal oli ka suur Iveco kaubik miskipärast mahtuniversaalina arvel ja sai sõiduauto piletiga Saaremaale koguaeg. Seega meetrite järgi ei saa vist olla..samas suured laevad vb teisiti kui mee väiksed praamid...