Postitused: 27
Teemad: 4
Liitus: Nov 2008
Maine:
0
noh ehitan maja. install tömmatud, garaazis potensiaalne elektri kilp. lappan siis juhtmeid ja yhel kirjas et segumasin- aru ma ei saa-et mis krt segumasin- löppuks hakkan taipama et äkki on pesumasin, testreid värke nagu pole ja kindlaks vaja ju teha. vötsin siis akutrelli aku 14v et kas vool lävib arvatavasse kohta, proovin näpuga ei midagi proovisin siis keelega----- loll on ikka valus olla.
Postitused: 175
Teemad: 136
Liitus: Jan 2006
Maine:
2
Olen kuulnud lugu õlivahetusest kus läbitöötanud õli läks sõiduautost veoautosse,sealt traktorisse ja seejärel hüdraulikasse kust ta lõpuks maha tilkus.
Postitused: 859
Teemad: 132
Liitus: Mar 2005
Maine:
1
kattom Kirjutas:noh ehitan maja. install tömmatud, garaazis potensiaalne elektri kilp. lappan siis juhtmeid ja yhel kirjas et segumasin- aru ma ei saa-et mis krt segumasin- löppuks hakkan taipama et äkki on pesumasin, testreid värke nagu pole ja kindlaks vaja ju teha. vötsin siis akutrelli aku 14v et kas vool lävib arvatavasse kohta, proovin näpuga ei midagi proovisin siis keelega----- loll on ikka valus olla.
Lasnud 22o v sisse , sis poleks old vaja suhu toppida
Eelmine akulaadija koosnes mul 2hest trafost. Kuna akulaadmiseks piisavalt v6imas trafo andis välja midagi 9v , sis oli mul sinna sisendisse pistetud tagurpidi mingi teleka mähis , mis t6stis teise mineva pinge kuhugi 300-400 kanti. Ja siis alles andis too esimene midagi 14-16 v välja
Suutis laadida kyll.
Aga tegelt mul suht suur mure ka
Akulaadijat pole , on drell ja genekas, v6taks genekal rihma maha ja yhendaks kuidagi drelliga...? Saaks aku ära laadida?
Pole midagi targemat teha
Postitused: 659
Teemad: 24
Maine:
7
Nuh, hakkasin mina saunas remonti tegema. soojustus + uus laudvooder sissepoole vaja paika panna. kruvidega tahtsin laudise seina panna, aga kruvide keeramiseks ainult vene elektridrell(see sinine - teate ju küll). akudrellil aga ainult üks aku ja seegi nii nõrk et üle kahe kruvi laadimisega keerata ei jõudnud.
võtsin mina siis umbes 10m peenikest juhet, sellesama akudrelli ja panin talle järgi korraliku aku - 100Ah-se autoaku. teine väiksem oli varuks garaazis laadimas juhuks kui suur tühjaks saab ja kibekiiresti vaja tööd edasi teha.
Nii leiliruumi, pesuruumi kui ka riietusruumi voodri sain seina kinnitatud kolme akulaadimisega. igatahes sai tookord töö tehtud ja korralikult.
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
See,et akudrellile autoaku järgi ühendatakse on juba vana värk,mul toimib selline kooslus juba paar aastat,kasutan seda varianti klappide soveldamiseks,aku on laua all ja töö käib laua peal.
Maine:
1
Vaja raadiot kuulata
Postitused: 1,167
Teemad: 87
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Olen näinud pilti, kus naturaalne vahtraleht oli teibitud auto tagaklaasile.
Terv. Veteran.
Postitused: 820
Teemad: 42
Liitus: Jun 2006
Maine:
5
Minu oma toimib endiselt igas asendis,kuna mul ikka akult toide võetud.
Maine:
1
Veteran Kirjutas:Olen näinud pilti, kus naturaalne vahtraleht oli teibitud auto tagaklaasile.
Terv. Veteran.
Tegin ka sellist nalja , s6brad korravalvurid said ka minu naljast aru ja premeerisid mind vastutasuks 1200 eeguse trahviga
Teinekord peeti kinni , siis pidin vihikulehele markeriga ise joonistama, et edasi saaks s6ita.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Maine:
46
Killer666 Kirjutas:Veteran Kirjutas:Olen näinud pilti, kus naturaalne vahtraleht oli teibitud auto tagaklaasile.
Terv. Veteran.
Tegin ka sellist nalja , s6brad korravalvurid said ka minu naljast aru ja premeerisid mind vastutasuks 1200 eeguse trahviga
Teinekord peeti kinni , siis pidin vihikulehele markeriga ise joonistama, et edasi saaks s6ita.
Kasutasin ise kunagi sellist varianti, et päris vahtraleht oli valgele paberile kleebitud. Talveperioodiks kuivatasin mõned varuks. Kippusid ära pleekima teised.
Trahvi ei saanud.
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Maine:
1
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Wenemaal nõutavad sealsed miilitsad Eesti autodelt ka euronumbri olemasolul EST kleepsu.Piisab tollest kui joonistad selle kas või vihikulehele.
Kell käib kõigile ja aeg teeb oma töö.