Postitused: 5,843
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
See on tore asi, aga sellega töötamaõppimine on tõenäoliselt aastaid kestva pideva töö vili.
Eestis ei ole kuulnud, et keegi seda kasutaks.
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,083
Teemad: 207
Liitus: Sep 2002
Maine:
0
Aspelund Kirjutas:See on tore asi, aga sellega töötamaõppimine on tõenäoliselt aastaid kestva pideva töö vili.
Eestis ei ole kuulnud, et keegi seda kasutaks.
Asp
Muide kasutatakse ka meil Eestis! Olen oma silmaga näinud kuidas valmib mängeldes tiivakoopa serv.
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.
Postitused: 352
Teemad: 37
Liitus: Dec 2003
Maine:
5
Meil Eestis sellise põhimõttega tööriist olemas. Ühelt poolt venitab, teiselt poolt surub pleki kokku. Saab ka kombineerida.
Seade küllalt kallis ja suuregabariidiline. Viimane minule isiklikult halb näitaja, kuna ruumi ümber seadme peab olema päris palju.
Riias Automuuseumi töökojas ka olemas, vähe erinev konstruktsion, aga põhimõte sama.
Nii, nagu ei ole olemas isesuusatavaid suuski, pole ka see seade ilma hea ruumitunnetusega meheta midagi.
Kui aga plaanis tööd suuremal hugal ette võtta, tasub kaaluda...
Postitused: 1,016
Teemad: 223
Liitus: Feb 2004
Maine:
9
Kevadel Helsinkis näitusel väänati igasugu plekki .Rootstlastel pidavat igal plekksepal sellised olema.
Vaata.www.lazze.se
vanaraud ja " vana raud " ei ole päris samad.....
Postitused: 1,016
Teemad: 223
Liitus: Feb 2004
Maine:
9
Aastaid tagasi tehti mosu tiivakaari Tartus.Need olid küll kõik stantsitud.Hind oli 15rbl.paar.Neid sai omalajai päris palju keevitatud,olid päris hea töö.
vanaraud ja " vana raud " ei ole päris samad.....
Postitused: 1,167
Teemad: 87
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Tubli algus igatahes. Kahjuks ei tea, kui paksu plekki rullisite, ameti õppimiseks igatahes kõlbab kindlasti. Kuid kas konstruktsiooni tugevdamine ei tee riista liiga , kuidas nüüd öelda, haraliseks. Mul isiklikult plaan ka ehitada, kuid mul selleks otstarbeks olemas 100 mm küljega vinkelraud, millest siis karp kokku keevitada.
Terv. Veteran.
Postitused: 59
Teemad: 6
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
Plekk on 0,6 mm. Eks ma katsetan selle tugevdamisega, kui hakkabki liiga haraliseks minema, ju tuleb siis rellakas sisse lüüa ja kabariidid vähe väiksemaks teha. Tegelt see peaks ikka tunduvalt jämedamast materjalist ka olema kui mul tehtud on (40mm nelikanttoru 2mm seinaga) aga eks meisterdamine teeb ju meistriks nagu ütleb tarkusetera. Kõige parem variant oleks kui saaks kuskilt sellise hobuseraua kujulise paksust valurauast juraka siis see ei paenduks kuskile rsk.
HONDA GL 1000-1976