Postitused: 436
Teemad: 9
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
Nii.
Võtsin geneka maha, need harjad ulatuvad oma pesast umbes 1cm välja, pesad ise korralikud, mähisel silmaga nähtavaid kahjustusi pole, loomulik kulumine ainult.
Postitused: 52
Teemad: 5
Liitus: Dec 2008
Maine:
0
Tänud vastamast,
täna siis uusi osi külge installima. Generaatorkäivitit kokku ei pane hetkel- ootan kuni jupid saan ja siis uuesti lahti, ning osad sisse.
Selgusetuks jääb ikkagi see, et miks osadel isenditel kandiline silinder on!?
Taf.
Postitused: 776
Teemad: 19
Liitus: Oct 2006
Maine:
1
minuarust ümarale silindrile ei saa külge kruvida "tuuleplekki" vms plekki, mis seal on ja generaatorilt õhku puhub (sundõhkjahutusega masin ikkagi ju)
Maine:
0
Tänud vastajatele.
Sai siis täna nokitsetud:
Lõpuks sain normaalselt tööle, läheb pöördesse ja tühikäikul tiksub ilusasti.
Viga oli süütepoolis(arvatavasti Sierraari oma-trans. süüde siis vist), tööle ei tahtnud hästi minna ja paukus, kontaktid(uued) ka sädelesid. Proovisin erinevaid küünlaid ja vehetasin kondeka; need abi ei andnud. Õnneks tabasin pooli katsuda- see oli päris soe, mõtlesin, et nii ka ei saa ja viskasin mingise vene pooli vahele. Esimene vändatõmme ja kohe HEA.
Loodan, et ei pea hakkama karpat(k62) vahetama, kuna sellega tundub ilusti töötavat.
Taf.
Maine:
1
Kui ma täpselt mäletan, siis minu Muraveil ei olnud ka k-36 karpa, kuid töötab nagu vana-mees, seega ei hakanud asendust otsima.
Postitused: 254
Teemad: 15
Liitus: May 2006
Maine:
1
27-05-2009, 18:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-05-2009, 18:15 PM ja muutjaks oli
Huck.)
Muraka kett peaks olema raamatute andmeil ПР 12.7-1820-2
ehk suht levinud 1/2" sammuga vene kett. kasutatud näiteks kastiga vjatkal, tuulal ja paljudel muudel masinatel. Lihtsam on vist mõõtude järgi otsida sest pikkused ei pruugi niikuinii sobida.
Tähtsad parameetrid on:
samm 12.7mm (rulli tsentrist- järgmise tsentrini)
rulli laius 8.2mm
rulli läbimõõt 8.5mm
kas praegune kett on üldse sinnakanti?
PS: tegu on raamatutest võetud infoga. Et minu venekeel on aga suur null siis 100% pole lõpuni kindel
Postitused: 776
Teemad: 19
Liitus: Oct 2006
Maine:
1
kloostrimetsast saad uue keti küll, alles ostsin oma izile sealt (180.-) ja paki peal oli kirjas, et sobib ka muraveile (aga muravei oma peaks ikka pikem olema minumeelest, väga kindel ei ole pikkuse suhtes).
Maine:
0
Izhi oma kõvasti pikema hambaga... Niiet see ei sobi.
Kett on küll peal õige,aga see on omaaja ära elanud- peaaegu pooled rullid puruks(ära) ja kett jookseb sinka-vonka.
Taf.
Maine:
1
Kontrolli igaks petteks relee klemmide olukord üle, vaata, et oksiidised ei oleks.
Postitused: 6
Teemad: 32
Liitus: May 2008
Maine:
0
Genekast peaks vool välja nagu tulema, sest nii kui ma kickerist löön siis punane tuluke hakkab kohe heledamalt hööguma. Ergutuse all mõtled mida? Starter on töökorras ja starterist läheb ka käima kui aku on ilusti täis.
Kontaktide alune on ka täiesti okei.
Ardon
53460035