Teatis v66randamise kohta.

(04-09-2009, 10:39 AM)Killer666 Kirjutas:  Bmw 6.(e24) v6iks olla , sinna paneks kyll diisli vahele (bemmifännidelt saaks ilmselt tappa), aga kui bensiini ei raatsi osta ja tahad "äge" olla , siis pole muud varianti.
Bensiin on siis niipalju kallim, et "äge" ei saagi olla? Minu teada on hinnavõit liitri kohta sentides, nii et eriliselt suurt kulu küll olla ei tohiks. Kui muidu ei saa, siis tuleb harvem "ägedam" olla...
Tükkaega olen huviga Sinu postitusi lugenud, ja jääb mulje et Sulle pidevalt mingid erilised probleemid kaela sajavad(vähemalt foorumit lugedes), aga võib-olla ongi asi Sinu "ostan-müün ja kahetsen" ja "ei viitsi" süsteemis.
Vasta

Tegijal juhtub nii möndagi=). Kasvaks kodus rahapuud v6i kokap66sad , siis ei muretseks rulli pärast eriti.

Aga... diisli eelised:
1) Teda kulub poole vähem kui bensiini.
2) Minekut pole (jäävad ära igasugused veermiku ja piduriremondid,ei saa trahvi)
3) Diislit on v6imalik osta veel siiski k6vasti alla 10eek/l , samas v6ib igasugust muud öli ka kytta.

Miinused:
Talvel ei lähe käima .

Pole midagi targemat teha
Vasta

üks vahe veel, kui diislit remondid, siis maksad reeglina kümentest tuhandetses, bensukat saja kroonisega
Vasta

(06-09-2009, 19:41 PM)Killer666 Kirjutas:  Aga... diisli eelised:
1) Teda kulub poole vähem kui bensiini.
2) Minekut pole (jäävad ära igasugused veermiku ja piduriremondid,ei saa trahvi)
3) Diislit on v6imalik osta veel siiski k6vasti alla 10eek/l , samas v6ib igasugust muud öli ka kytta.

Miinused:
Talvel ei lähe käima .
2) See punkt peaks rohkem kõrvadevahel kinni olema kui mootoris.
3) Ütle koht, kus on võimalik osta LEGAALSELT diislit(mitte põlumajandus) kõvasti alla 10eek/liiter. Ostaks ka, hea garaaþis mutreid ja polte leotada sellise hinnaga.
Kui sellist(legaalset) kohta pole, on tegemist VARASTAMISEGA!
Vasta

Toovad venemaalt , kes paneb lihtsalt k6rvale , m6ni ilmselt virutab ka jh.

Kas siis mutrite leotamiseks sinine-punane ei k6lba?

Kahjuks peab t6dema jah , et viimseid kordi ostetud biodiisel ajas pumba 10 km pärast kottiSad. Aga see selleks.

Vasta

Minu tagasihoidlikku arvamist mööda on tegemist sugugi mitte ühte moodi, vaid täiesti äärmusest äärmusesse asjaga, kui võrrelda mingit Golfi-taolist üks-koma-natuke igapäevadiislirimakat sellega, et 6-sele baierlasele ökonoomia huvides diisel peale panna. Nagu eelnevalt öeldi, kui kütet ei jaksa osta, siis tuleks harvem küla peal laiamas käia. Ning kui "kuuekat" enam-vähem korras proovida hoida ning päris taksot või kullerit mitte sõita, siis pole kütusekulu ka kindlasti see, mis rahakoti vaakumisse tõmbab.

Ehk siis, tahtes haruldast, silmapaistvat või muud moodi erilist autot, ei ole minu arvates õiglane teha mingeid veidraid ümberehitusi selleks, et sada krooni küttekulu pealt kokku hoida.

Aga noh, mis mina ka sellest tean, minul ju kasvab igasugu imelikke puid ja põõsaid hoovi peal Smile Ja võõrandamisest pole juttu ka enam ammu-ammu.

EDIT: aa, ja üks asi veel. Varastamine on varastamine ja varas on varas. Ükskõik, kuidas seda ka mitte nimetada, tilgutamine, kõrvale panemine, niristamine või muud moodi.
Vasta

6. seeria ei ole ju mingi eriline haruldus, iga huviline võib neid endale 10 tükki osta ja remontida sellisel moel nagu soov on. Soovi korral võib osta ka remonti mittevajava isendi, imelik et siinsed suured bemmifännid seda juba teinud pole. Lisaks on bemmi uued diislid päris ägedad ja senist track recordit vaadates läheb enne põrgu härma kui teema algataja sellise projektiga hakkama saab.

Ehk siis põhimõtteliselt sooja auru ja tühjast tüli üles kaarutamise poistekoor siin koos jälle Smile
Vasta

(08-09-2009, 13:43 PM)Jesper Kirjutas:  Lisaks on bemmi uued diislid päris ägedad ja senist track recordit vaadates läheb enne põrgu härma kui teema algataja sellise projektiga hakkama saab.
Ei saa hakkama jh.

esiteks pole kuskilt piisavalt odavalt saada e24 kere ja teiseks on ainus mootor mis ma sinna panna märkaks m21 , aga kahjuks see liiga nadi mootor.

Vanasti kui midagi muud teha polnud , siis sai pidevalt mootoreid ringi t6stetud. Smile

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne