Postitused: 772
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
(02-12-2009, 12:18 PM)kris Kirjutas: Tahan tänada kõiki, kes siiani saunabussi teemas oma mõtteid on jaganud ja nõuga toeks olnud. Et tänutunnet veelgi rõhutada, olen nõus pakkuma saunamõnusid. Ehk kui keegi selle teema senistest postitajatest tahab minu juures Tabasalu kandis saunabussi leili tunda, siis ärge häbenege soovist teada andmast – kui kodus olen ja aega on teeme ära.
Kui seda võib nüüd võtta nagu kutset, siis tuleksin suurima heameelega Sinu saunabussi testima
Natuke tekkis küsimusi ka, kuid need vajaksid pigem juba kohapeal lahendamist.
P.S. Väga vinge asjaga oled igaljuhul hakkama saanud !!!
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Postitused: 1,167
Teemad: 87
Liitus: Jun 2008
Maine:
12
Leiliruumi akendel soovitaks alumise osa liivapritsiga matistada, klaaside eestvõtmine- tagasipanek ju lihtne:
Tervitab Veteran.
Postitused: 96
Teemad: 24
Liitus: Mar 2006
Maine:
0
Palju jõudu ja jaksu ka edaspidiseks! Oled tõesti toreda liikuri ehitanud. Mis akende liivapritsimisse puutub, siis lihtsam on kontoritarvete poest osta spetsi matti kilet ja see klaasile kleepida. On lihtsam ja alati ka võimalik originaal-läbipaistvus taastada.
Postitused: 772
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
(02-12-2009, 15:51 PM)motamees Kirjutas: (02-12-2009, 12:18 PM)kris Kirjutas: ...Kunagi tuleb üks tagavedru ka välja vahetada, üks pool on liiga ära vajunud – buss seisis mitu aastat veidi kaldus maapinnal.
Pane vedru otste vahele transportöörlindi tükke. Niipalju paned, et bussi loodi saad.
Mul pandud väga õhuke lint, sest lehti palju. Võid ka paksema panna.
Mulle soovitas Motamees sama nippi. Täiesti toimib
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Postitused: 436
Teemad: 9
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
Nagu ma arusaan siis b-kat.-iga pulkade taha ja linna peale laiama. Igati vinge projekt!!
Postitused: 720
Teemad: 51
Liitus: Jan 2004
Maine:
4
Pole ammu enam oma saunabussist värskemat inffi jaganud, kuid homme varahommikul, kui kõik sujub ja laabub, siis peaksin oma bussi näitama Terevisioonis. Eesruum on nüüd nii nagu peab, ka on suurem osa kleebistest paigaldatud.
Bussi saab näha ka sauna ja spa messil 9-11.04 Kristiine keskuse peasissekäigu kõrval.
Pulmasõidud vana Volgaga, saunabussi ja RAF "Kutsikas" rent -
www.suhtesepp.com