[quote='-R
Väga hea meelega oleks sel aastal Jetta Mk1 Coupe -ga ka esimest korda võistlema tulnud, kuid korralikku mootorit odavalt ma kahjuks ei leidnud. :(
[/quote]
VIIMANE fraas ütleb kõik.
Kui rajale lastakse kõiksugu sierraarid ja kolksvagenid ning 2 seeria volvod, mis on ODAVALT tehtud talveralliks siis hakkab asja magusam mekk kaduma.
Varasemalt on rallil osalenud palju selliseid autosid millel on lisaks vanusele ja rariteetsusele ka omaniku vaev ja rahakulu näha.
Lihtne on osta alla 10K eeki mingi ala 1978a siks ja siis tulla teha nägu vanaauto huviliste ees et ma olen ka tegija.... ei ole ühti.
Kui oled ikka auto ühekorra pulkadeks võtnud ja uuesti ülesse ehitanud oma kätega ja investeerinud reaalselt aega ja raha ma projekti siis oleks respekti ja osalemisel mõtet.
Kas kuud enne talverallit soovis keegi kodanik siit foorumist ülesse osta mu müüdavat Vauxhall Victor2 te aastast 1977. Auto taastamata kujul maksab mul 6000.- JA kirja esimene küsimus oli et kui kiiresti saaks auto piisavalt sõidukorda ja ülevaatuse ja kui odavalt selle saaks teha. Küsisin et mis kuupäevaks. Kuupäev langes talverallile. Lisasin täpse nimekirja kõigest mis vaja ja mis maksaks, siis tuli vaikus. Enam ei soovinudki. Ju siis minu küsitud raha ei meeldinud. Liiga kallis oli. Arvan et selle asenduseks mõni muu odav saan tuligi.
See asi viib paraku Maine alla, kui odavate pannide paraad. Esmaste aastate kokkuvõtteid jälgides oli rivi esinduslikum ja jättis alast parema ja soliisema mulje.
Odavate autodega seoses oleks öelda pigem seda et tehke nad enne projektina päris korda ja kajastage seda foorumis ning näidake kui palju te olete oma aega sinna pannud ja luitunud välimusega igav käkk ei sobi rivisse kus on soliidsed vanurid. NB ntx lada VTFS siiski sobib sest paistab et vaeva on kõvasti nähtud. see oli näide.
Vot siis sellised osalejad.
Nb ise ei soovi osaleda kuna ma kipun kihutama. Aga huvi püsib.
Veel tekkis mõte.
Odavatele autodele võiks keegi teha Säästumarketi ja Diili nimelise ralli kus jagatakse välja kõige odavamalt ostetud ja ralli lõpuni vastu pidanud sõitja auhind. Sõita võib üle miinimumi kulunud rehvidega ja venemaalt toodud odava bensiiniga ning kohapeal on saadaval kõik säästumarketi odavtooted tarbimiseks.
http://www.motoristiklubi.eu : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!