17-09-2010, 12:26 PM 

Video ise oli igati huvitav vaadata, kuid mida see politseiauto seal enne lõppu majandas?

Ja teekond jääb mulle eluks-ajaks meelde
 Ja teekond jääb mulle eluks-ajaks meelde 

. Oli tore vanatehnika üritus!
. Oli tore vanatehnika üritus!

ja nendest kahte ilmselt hakatakse liigutama kuhugi poole. Ülejäänud jäävad ilmselt samasse kohta - kas on hoiustamistinimused arvestatavad või siis jäävad mahakantuna (juhul kui seda tehakse) paigale. Selline kontroll aga igati mõistetav ja kindlasti tuleb lähiaegadel eramuuseumite kohta/ depneeritud asjade kohta, sellisedi uudiseid ja kontrolle veel.
 ja nendest kahte ilmselt hakatakse liigutama kuhugi poole. Ülejäänud jäävad ilmselt samasse kohta - kas on hoiustamistinimused arvestatavad või siis jäävad mahakantuna (juhul kui seda tehakse) paigale. Selline kontroll aga igati mõistetav ja kindlasti tuleb lähiaegadel eramuuseumite kohta/ depneeritud asjade kohta, sellisedi uudiseid ja kontrolle veel.
	(11-11-2010, 15:29 PM)mrali Kirjutas: Pigem mõtlesin tampimise all vahetevahel ka siin liikuvat kriitikat neilt, kes asjadest ja tagamaadest midagi ei tea (teema - mida te ikka kõike kogute ja roostetada lasete...). Eriti aktiivne oli see mingi periood paar aastat tagasi. Aga see selleks.
(11-11-2010, 17:52 PM)Sillu Kirjutas: Keegi ei ole eitanudki, et asjaolu, et osa Järva-Jaani varjupaiga eksponaate tõepoolest lageda taeva all seisavad, on probleem. Teisalt aga - kuipaljud nn. kritiseerijatest ise on hoiustanud niipalju sõidukeid, kuipaljud Järva-Jaani eksponaatidest katuse all seisavad?!? (Ma täpset arvu tõesti ei oska öelda, aga suurusjärk peaks olema ca 1/4-1/3 varjupaiga kogus olevate sõidukite üldarvust.
(11-11-2010, 20:47 PM)dad Kirjutas: Aga miks mitte panna kohe 2 korda või veel parem 5 korda rohkem? Või juba 100?Üritasin mis ma üritasin, aga sellest seosetust jutust "iva" leida ei suutnudki. Mina ei ole enda tsiteerimise aluseks olnud postituses mitte mingisugustest salapärastest "kordadest" kirjutanud.
(11-11-2010, 20:47 PM)dad Kirjutas: Et kui sul on 1 viisakas sõiduk viisakalt hoiustatud, siis pole sa mittekeegi?Einoh, inimeste fantaasialend võib ikka piiritu olla! Missugusest kohast minu postituses Sa otseselt seda välja lugesid?!?
 Kogu eelmises postituses tsiteeritud lõik oli mõeldud üksnes selles kontekstis.
 Kogu eelmises postituses tsiteeritud lõik oli mõeldud üksnes selles kontekstis.(11-11-2010, 16:44 PM)dad Kirjutas: Tundub jah, et kõik, mis tehakse JJTS-is on püha lehm, millele võib ainult ansiplikut kaasa määgida, nii kui miskit kriitikat teha oled rahvavaenlane.
Dad.