Postitused: 264
Teemad: 52
Liitus: Jan 2003
Maine:
0
paremaks saad nii et ostad lääne tsikli
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Ära riku head masinat ära!
heh...kuda see veel paremaks muudab ma ei saa aru
Postitused: 745
Teemad: 44
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
Kui sellised ajuhiinlased ajalugu hävitavad,siis ei jää tulevastele põlvedele mingisugust ettekujutust vana hea NSVL-liidu masinatest:mad:
njaa..mida iganes....
aga nagu jah..oskab keegi üelda kuda sõidumõnu juurde saada?
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
Mida sa kuulda tahad siis . Pne gondel voshodile peale. 21 tollised rattad alla või mida sa selle all mõtled ? lai mõiste nagu :mad: ma ei hakka ropendama kuda sõidumõnu saada
kovrovets on kovrovets, osta mingi roller vms kui tahad sõidumõnu saada:???
Postitused: 112
Teemad: 18
Liitus: Jun 2003
Maine:
0
t6esti see möga siin foorumis, kuidas forssida, hakkab viimaks siibrisse viskama:mad: Tra sepad ei tunne ise mootorratta ehitustki ja ise tahavad mootorratast forssida. Minge raamatukokku või mujale, lugege A.Palu üx esimesi \"piibleid\" (seal oli pikk peatükk tavamootorratta ettevalmistamisest võidusõitudeks) korralikult läbi ja siis jääb seda lolli möginat siin ka vähemaks. Ma saaks aru, et inimesel on juba mingi ettekujutus forssimisest ja ta uurib selle peenemaid nüansse, aga see mis siin toimub:haige
Postitused: 129
Teemad: 9
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
mis aastast see kovrovets on? Mul on 1965 ja 100% originaal! Kui raha oleks siis viiks kroomitud osad kroomimisele ja värviks yle ka aga rikkuma ma seda masinat kyll ei hakka!!
kle..ei mäleta..vist 1962a pärit..on kah originaal kõik peale värvi...
ehh...headesse kätesse...usun et hakkan ise sellega tasapisi tegelema...kevadel lääb autovärvikotta värvimisele:rull