Postitused: 659
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
Reaalelus ma nüüd nii noor ikka ei ole(aga kes teab kustmaalt hakkab see piir "õige vanus"), aga jah, magnetergutusega autogeneraatoritega kokkupuude on kahjuks olematu, sessuhtes olen jah liiga noor. Minujaoks hakkab maailm ikka elektromagnetergutusega generaatoritest...
Jalgratta dünamot olen muidu ikka näppind kunagi 15 aastat tagasi - eks see kah sisuliselt ju püsimagnetergutusega generaator....
Aga teema jätkuks - hetkel käib Tatika töö "kompressori" kallal, juttu ja pilte saab siis kui asja valmis saab. Valmis saamine võib aga venida järgmise suveni...
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 1,209
Teemad: 22
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
Veinipudelist CO2 võtmine on vähemalt teoorias hea idee küll. Ja veidi edasi arendades võiks kuhugi kinnisesse anumasse panna rohelise taime - sealt saaks hapnikku. Atsetüleeni või propaani asemel võiks katsetada metaaniga ja selle saamiseks tuleb voolik pista... Ma parem ei ütle, kuhu
. Igal juhul oleks täiesti loodussõbralik gaasikeevitus.
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 1,585
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
(25-11-2011, 05:46 AM)Mossemees Kirjutas: Veinipudelist CO2 võtmine on vähemalt teoorias hea idee küll. Ja veidi edasi arendades võiks kuhugi kinnisesse anumasse panna rohelise taime - sealt saaks hapnikku. Atsetüleeni või propaani asemel võiks katsetada metaaniga ja selle saamiseks tuleb voolik pista... Ma parem ei ütle, kuhu . Igal juhul oleks täiesti loodussõbralik gaasikeevitus.
Kui ei julge öelda, siis joonista, kõik ei saa ju aru. Hakkavad katsetama ja mine tea, kuhu toru topivad või kuidas süütemomendi ajastavad
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Maine:
28
Viga pildi peal punasega märgitud või on magneti ja pooli südamiku vahe vale või annab vändalaager väikselt loksuda.
Maine:
28
Kuidas pöörlemise suunaga on, kas sama, nagu doonoril oli?
Siin küll saagide ja mu sarnase spetse päris mitu, aga julgen sellegi poolest väita, et süütenurka ei muuda seal miski peidetud süsteem. Kui sul poole mitmeid, võiksid mõne laiali harutada, saaks kindla vastuse.
Postitused: 343
Teemad: 11
Liitus: Jan 2011
Maine:
4
Mis nägu küünal on? Kas karpaga on kõik korras ja ujuk sulgeb nõelaga bensiini pealevoolu? Äkki karpa uputab, tahmab küünalt. Õhufilter on küljes, kas see on korras, ei ole umbes või hoopis seest tühi.
Vändakaela simmerid on OK?
Kuidas süütenurga välja raalisid? Saab seda muuta? On ikka paigas?
Neid küsimusi võiks veel olla, aga ehk aitavad probleemile jälile jõuda.
Tervitades, IP
Postitused: 343
Teemad: 11
Liitus: Jan 2011
Maine:
4
Veel üks mõte.
Kas need süütepoolid on ikka korralikud tööloomad? Ehk pole mitte sama veaga kusagilt uue vastu vahetades maha võetud ja on äraviskamiseks mõeldud? Alguses võivad toimida, aga pärast soojaks minnes hakkab jant pihta. See, et neid mitmeid vabalt vahetada käes on andis vihje mõelda, et nad pole ehk terved enam. Ja võimalik, et ka sama veaga.
Jändasin oma LT 16 murutraktori süütega ka pool tundi peale seda, kui olin ta tagasi külge keeranud. Küll paukus ja plärtsus, kui hoorattale liiga lähedale sai, lõpuks sai ca kuulmise järgi vahe paikka ja nii jäi hästi käima siiani.
Proovi veel, ära jäta jonni. Peab käima jääma ju, kui selline operatsioon juba ette võetud.
Terv, IP
Postitused: 623
Teemad: 12
Liitus: Feb 2006
Maine:
8
Kas ei oleks juba õige aeg oma teemaks? Siin siiski Jaan Tatikalikud tehnilised lahendid. See sae süüde minskile on juba korduvalt ja õnnestunult tehtud.
Maine:
28
28-11-2011, 23:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-11-2011, 23:27 PM ja muutjaks oli
metsakohin.)
Igasugused ilma kiiluta väntvõllile kinnitatud süsteemid muudavad aeg-ajalt oma orientatsiooni. Absoluutselt kindel.
Kõrgepinge juhet pole mõtet lihtlabase teibiga isoleerida, olgugi jätkamine joodetud. Lekib nii ehk naa.
Süütenurk kohe kindlasti teine kui trimmeril, sõltub suures osas pööretest ja kolvikäigust.
--------------
Oma teema võiksi tõesti teha.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kui muutuv ajastus välja arvata, siis nurga paneb insener paika ikka sinnakohta, kus kone oma põhilises tööpöörete vahemikus kõige paremini käiks. arvata võib, et igasugu saagidel-trimmeritel on see wot asendi jaoks sätitet ja liikumisvahenditel ilmselt pigem kuskil poolte pöörete jaoks optimiseeritud.
Postitused: 623
Teemad: 12
Liitus: Feb 2006
Maine:
8
Ma oma kesiste oskuste ja kasina mõistusega võtaks gaasijaotusdiagrammi ette, kui võõrast süüdet miskile mootorile paigaldama hakkaks. Mingitsorti "harjukeskmise" saaks paika ja siis reguleeriks töötaval mootoril vastavalt vajadusele.