Postitused: 338
Teemad: 64
Liitus: Sep 2004
Maine:
5
Sobilik üritus ka klassikute tuulutamiseks:
OLD IRON WEEKENDER on rahvusvaheline üritustesari, mis on mõeldud kõigile Ameerika ja klassikaliste autode omanikele, kes on huvitatud Rockabilly ja Rock’n’Rolli muusikast ja elustiilist. Ürituse raames toimub cuising ja drive in kino ning üles astuvad mitmed bändid nii Eestist kui ka välismaalt.
Info:
http://tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=37943
Autod M 408 export, GAZ 21 ja Saab 96 "küülik"
Postitused: 2,133
Teemad: 140
Liitus: Apr 2005
Maine:
14
Weekender on rohkem nagu nädalalõpetaja.
Postitused: 700
Teemad: 26
Liitus: May 2004
Maine:
10
Küll on ikka kergesti solvuvad isiksused!Närvi pole ollagi,egas Kass paha päras,ja üht teist on ta ikka korraldanud ja korraldab ka.
Postitused: 86
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
2
Tere mehed.
Mul teie viikendidest poogen,meil samal ajal ja pea samal kohal tegemist küllaga.Küll aga häirib see,et kindlat sissekirjutust-ja töökohta,samuti mobiiltelefoni omavat kasslaste esindajat võtab kräunutada keegi rutua,kellest ei tea, kust vallast ta põhku saab ja kas ta ka kindlat elukohta omab.
Katsuge olla.
Jaan Tsiklitallist.
Katsuge olla...
Postitused: 911
Teemad: 169
Liitus: Feb 2006
Maine:
4
Tere.
Kuupäevad kalendris kirjas ja kindlalt Elvas kohal.
Jõudu,jäksu toreda nädalavahetuse ettevalmistamisel.
Tervitustega Allan.
Tel. +372 56477273. e-mail. metall73@hot.ee
Postitused: 730
Teemad: 323
Liitus: Feb 2006
Maine:
7
Olen viibinud ühel pisemal üritusel kus esines eelnimetatud bänd. Rutua sebitud üritus oli vist. Ma küll kurta ei saanud , äraütlemata positiivse energiaga üritus oli, pärast pidin veel kolm jommis ja väsinud rauahaiget kodanikku laiali lohistama. Inimesed nautisid lihtsalt liiast üritust.
http://www.motoristiklubi.eu : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!
Postitused: 1,500
Teemad: 217
Liitus: Jun 2004
Maine:
113
Interneti üks suuremaid miinuseid on anonüümsus. Mõlemad selle vaidluse osapooled kass ja rutua on oma ringkonnas väga tuntud ning andnud väga palju ka Eesti vanatehnikaliikumise edendamiseks. Tundub, et paljud lihtsalt ei tea, kes selliste täheühendite taga peitub. Mina olen isiklikult osalenud mõlema mehe korraldatud üritustel ning kiidan mõlemat. Türi ja Elva ei ole üksteisest ju väga kaugel, nagu ka vanad mootorrattad/jalgrattad Ameerika autodest. Aga siiski piisavalt erinevad valdkonnad ka meie pisikese riigi piirides. Eelnevate märksõnadega üritused nendes mõnusates väikestes linnades on viimastel aastatel peaaegu alati seotud ka nende meestega, tihti peakorraldaja isikus.
Mõlemad mehed on ka üsna familiaarse sõnakasutusega, mis neid tundvate inimeste jaoks on tavaline. Võõra jaoks aga ehmatav, vahel isegi ülbe ja solvav.
Küll oleks hea, kui teaks alati täpselt, kellega tegu. Siis oleks ka lihtsam seisukohti võtta.
Rahulikku meelt soovides
Indrek Sirk